Bahlool

V.I.P 26-06-2011

Bestämt mig att låta folk läsa min VIP del igen. Har inte skrivit där på ett tag, men det känns som om jag behöver förklara vissa saker jag skriver lite gåtfullt här i den här bloggen. Så de som vill kan emaila mig och be om tillgång till den, några enkla krav:

1. Ni ska vara pålitliga

2. Ni ska vara någorlunda ”kända” av mig.

3. Ni får inte döma eller försöka trycka ner, då åker ni ut lika kvickt som ni kom. Där skriver jag av mig och vill inte dömas.

Jag älskar spådamer..och roliga är att alla dem jag frågat eller folk frågat om mig, hade rätt om giftermål med vem och vem av tjejerna som var dålig och vem som var en bra tjej och vem som jag aldrig kommer gifta mig med…sen säger folk att de har fel och att man inte ska lyssna på dem..5-6 sådana har spått vissa saker, och de besannas..men jag hade för bråttom..tog vissa personers ord på allvar och gick bort från min ”ödets” väg..

Kl 5, sovit 3 timmar, ska upp om 3 😛 weeee? waaa? wuuuu? suck…

X har konverterat :PP…hon har konverterat och har slutat äta griskött ;)..alkohol är halal..killar är halal.mer i VIP delen 😛

 

kl 7…fortfarande vaken..måste upp om 2 timmar..i am gonna be soooo dead…

 

11 thoughts on “V.I.P 26-06-2011

  1. Setareh

    Salaaam:) Det var länge sen broder;)
    Alltså det här med VIP-bloggen.. tänk om man mailar och får en diss haha awkwaaard xD

  2. Bahlool Post author

    hahaha skulle jag våga du är ju iranier du skulle förstöra mina chanser hos alla dem ajg vill gifta mig med i Iran..:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *