• Intelligent

  Jag har nog försvarat palestinierna mer än jag försvarat nåt annat..men ändå är det bara de som är så hatiska mot shiiterna..och ändå är det shiiterna som hjälpt dem och stött dem mest..suck?

6 Responsesso far.

 1. zulqarnain skriver:

  Alltså hur kan man ha mage och komma och säga att shia muslimer är terrorister
  Vilken media kollar denna stjärna på?

 2. zeinab skriver:

  men Gud varför tror du att hezbollah inte hjälpt till inne i palestina för länge sen? Skulle palestina bli fritt från isreal så skulle palestinierna börja mörda shia-muslimer, som de gjort i libanon ett bra tag nu

 3. Carl Gösta skriver:

  HHAHAHA Årets skämt! alltså B säg inte sunnis för att Wahabismen är sheytan religion och deras anhängare är inte muslimer. de är hjärntvättade, dumma idioter! För att vara en muslim måste man ha 1 människo hjärna, 2 rättfärdig kunskap, 3 ett gott hjärta! Man börjar med dessa 3 sen kan man bli kallad för muslim! Håller du inte med?

  ps det där med palestinerna alltså jag förstår inte mig själv! jag har ingeting med araber/palestinier att göra men jag försvarar dem så äckligt mycket att jag själv blir förvånad ibland! det är kanske min goda hjärta som kämpar för dem!

 4. Bahlool skriver:

  du har inget hjärta…

 5. Sara skriver:

  Vilken pantad brud..

 6. Bahlool skriver:

  håller med sara 😛
  och jag tog då inte ins med resten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up