Press "Enter" to skip to content

Death to Iraq – Death to Iran

Tittar på en reklamfilm åt den irakiska staden Irbils flygplats, och där skriver författaren så här:

Kurdistan International Airport 2010 (South Kurdistan after liberatting HER from Fascist Iraqis and Arabs) DEATH TO IRAQ DEATH TO IRAN

Kurder…suck. Så de har befriat en flygplats från araber och från Irak? Era råttor vad står det i era pass om inte I R A K? Fortsätter man vidare så hittar man fler rasistiska attacker mot araber och mot Irak.

11 Comments

 1. Arabjävel!!!
  Arabjävel!!! 27 juni 2011

  Din äckliga arab!! Det är araber som förökar sig som råttor och också självmordbombar araber sig som självmordshundar!! Som kurder är vi alldrig och kommer alldrig att vilja överwns om något som skall heta Iraq över vår land!! Din äckliga semit jävel åk hem och snacka inte ett dugg skit om indoeuropeiska nationer med munn fullt av bajs. Du äter mat från våra släktingar kuk, du äter fullt av massor med kuk inblandade i ett indoeuropeisk KUK. Sverige kommer alldrig att vara den land där folket kommer att prata semitisk eller arabisk. Sverige som kurder har rötter med den Indoeuropeiska familje släktskapet. Gå och självmordisera dig för islam som alldrog var en religion där satan lyckades ljuga om Gud.

 2. Arabjävel!!!
  Arabjävel!!! 27 juni 2011

  Åk hen till arabvärlden och sluta suga kuk från våra släktingar!! Ni araber hör hemma hos arab nationerna och inte hos indoeuropeisla nationer! Ni araber har varken blod eller rötter gemensammt med våra släktingar att göra, ni är varken indoeuropeer eller har rötter hos indoeuropeiska nationer!! Sverige är ett land som alltid kommer att vara Indoeuropeisk nation och kommer alldrig vara arabisn eller semitiska rötter eller tala ett sådant arabisn språk!! Gå och ta självmord för islam som alldrig fanns av Gud, islam är en religion många kurder lämnar för att vi har insett att islam är mer fiende åt Gud än vara religös befrielse, islam är en rwligion fullt av lögner där satan står bakom all ord och där satan lyckades till slut lura araber med lite magier, islam är en religion som ljög om Gud närvaro i öknen där satan lyckades lura en person med namnet Mohammad och en massa moral satan förgiftade människor med att lura dom att satan var Gud till många delar, de flesta delar av islam består av ondska männisnor själva inte accepterade, hade Gud då inte skapad allt eftersom Gud var störst, människor innan islam var dumma och behövdes lura sig från där Gud skapade dom? Det finns mycket mer varför man kan hata araber för!!! Vill erkänna att ni araber bör dö ut och i te heller ingen arabisk blod skall överöeva någonstans!!! Jag älskade när Gud hämnade tillbaka mot araberna i Iraq som blev rövknullade av USA för allt de gjorde mot kurder!!! Gud hämnas mot alla som hatar kurder genom en kurd dödar dig eller andra kurdhatare eller genom generationer frammåt emot din släkt!

 3. Arabjävel!!!
  Arabjävel!!! 27 juni 2011

  Råttor är vad du själv som arab inte våga erkänna dig, ni araber förökar er som råttor din äckliga semit!!! Irak skall sluta med en KUK i röven av kurder, vär kurdisk mark har alldrig varit arabisk och det är slutet för iraks framtid!! Det skall k te finnas ett Irak där kurder är inblandade, sån historia skall inte få finnas i mågon slags framtid. Slut och sug Indoeurpeernas kuk om att Kurdistan inte skall finnas, namnet Kurdistan rederas inte från UN där kurder är urfolk och på samma sätt som araberna gjorde åt Palestina gör också Indpeuropeérna för kurderna emot araber. Ni araber förtjänar utrotning!!!

 4. Arabjävel!!!
  Arabjävel!!! 27 juni 2011

  Det skall inte finnas ett Irak där kurder är inblandade och punkt slut!! Så är det era blodsugare, försöker ni araber suga indoarisk/indoeuropeisk blod? Det är vad ni vill lyckas med? Tror alldrig att sånt blir möjligt eller alldrig varit möjligt. Du är den dummaste människan jag vet din BAHLOOL jävla öken åsna!!! Ät inte mycket skit och prata inte med skit i munnen din äckliga semit!! Tro dig alldrig att lyckas något med kurder i din och kurdernas motstånd vilja i ett land som har Indoeuropeiska rötter!!

 5. Bahlool
  Bahlool 27 juni 2011

  Råder dig att be din mamma sluta ha sex med åsnan, du blir bara virrigare och virrigare din kurd 😉

 6. zulqarnain
  zulqarnain 27 juni 2011

  Jag älskar dessa stjärnor! Att folk fortfarande tror att dem är Indo europisk folk!
  Har dem verkligen missat att Iranier (perser,kurder,lorer,bakhtiari,azari….) har blandat sina “ariska” blod med araber, mongoler turkar, assyrier, armenier…… i tusentals år nu?
  arabjävek, jag tror inte du har så bra koll på din historia, om kurder ska kräva land från någon så är det inte araber ni ska kräva det av, som du säger själv ni är indoeuropisk folk och om du ska relatera dig till någon så är det Meder och ni har ju ett land och det heter Iran(ariernas land). om någon ska gå tillbaka i historien så är det assyrier som ska skrika och säga att irak tillhör oss och inte du.
  Bahloool
  med endast slagord kommer man ingenstans. Han hatar Iran men jag undrar om hur mycket av deras export kommer från Iran

 7. Bahlool
  Bahlool 27 juni 2011

  hahaha så sant aziz 😛

 8. Arabjävel!!!
  Arabjävel!!! 01 juli 2011

  Bahlool din äckliga arab!!! Din mamma skall sluta ljuga att låtsat vara muslim, henner fitta är täckt av spärrma gömd bakom en stor svart klänning tjock av tyg fullt med bajs på arslet! Tror att din mamma är halv åsna och halv kamel, de är båda sega och passar väl öknen för att de är långsamma. Du är så jädra efterbliven och vet inget vad du pratar om!!
  Tror inte att du någonsin får upp din kamel över mitt land, försöker du, kommer jag och dödar dig och din arabiska släkt!! Glöm iden om försöket att få upp din kamel över min berg! Det är inte kamelernas berg, det är kurdernas, hästarnas och vargarnas berg!

 9. Bahlool
  Bahlool 01 juli 2011

  Jag är kanske efterbliven men jag vet hur man stavar till sperma 😉
  Du glömde det är också åsnornas land ;)))))))

 10. zulqarnain
  zulqarnain 05 juli 2011

  Bahlool
  Jag börjar misstänka att det är du som skriver dessa saker bara för att roa dina läsare.
  LOOOOOL
  Ingen vettig människa kan ju skämma ut sig på det sättet
  men i å andra sidan tycker jag hans skriv still är lik den personen som skrev på min blogg där han kommer in med olika användarnamn

 11. Bahlool
  Bahlool 05 juli 2011

  hahahahahah I am a Kurd in disguise 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *