20 Responsesso far.

 1. Mahmoud skriver:

  Du ljuger, helt otroligt att ni shia muslimer är så falska! Ni stödjer Bashar Al Assad och hans korrupta regering som inte ens räknas som muslimer.

  /Mahmoud Göteborg

 2. Bahlool skriver:

  Jag ljuger? Jag stödjer inte den, jag vet att du som salafi inte klarar av att läsa, men gå läs mina texter om syrien 😉
  Så shiamuslimerna är falska..200 miljoner är alla falska lol..eh sure…

 3. zulqarnain skriver:

  Mahmoud
  hur lång tid la du på att komma fram till att vi Shia är falska? hur lång tid tog det för dig och skriva den meningen?
  Jag älskar wahabier eftersom ni leker gud och bestämer vem som är muslim och inte, glömt inte att ni bränner ner guds namn men ändå kallar ni er själva för muslimer

 4. S M skriver:

  Går bara at se en video på din blogg inte resten, varför?

 5. Bahlool skriver:

  var nog bara en video?

 6. S M skriver:

  nej, alla videos fungerar ej..svart..bara den om wahabiterna funkar

 7. Bahlool skriver:

  grrrr de brukar ta bort videon .(

 8. Bahlool skriver:

  men alla filmer funkade nu för mig när jag testade?

 9. S M skriver:

  Nix bahlool, nått mystiskt har hänt med min data :DDDD

 10. S M skriver:

  hela youtube fungerar ej

 11. Bahlool skriver:

  även datorn hatar dig 😉

 12. S M skriver:

  tvivlar jag på..nån har lekt med den 😉

 13. Bahlool skriver:

  maahahha

 14. Mahmoud skriver:

  Jag är varken wahabi eller salafi. Jag är bara en normal syrier som har sett förtrycket och slakten som sker i Syrien. Att ni ens kritiserar demostranterna i Syrien är för mig ett mysterium. Landet styrs av Alewiter som ni shia muslimer vad jag har förstått tar avstånd ifrån, de räknas inte som muslimer av någon varken bland sunnis, wahabiter eller shia muslimer.

  Den videon Bahlool visar upp är bara en stor lögn, de som har blivit dödade av dessa så kallade säkerhetsstyrkor är soldater som vägrat skjuta på civila och därför fallit offer för regimens brutalitet. Varför länkar inte bahlool någon av de andra hundratals videos som visar soldater torterar och skjuter ihjäl fredliga demostranter?

  Ni shias lägg er eran oändliga kärlek till Hizbollah och Iran och se att de stödjer honom endast av politiska skäl inte religösa. Visa att ni inte är hycklare.

  / Mahmoud Göteborg

 15. Bahlool skriver:

  DU om någon är ju en hycklare som säger att alla shias är lika i sina åsikter och värderingar..

 16. Bahlool skriver:

  Du sprider mmyter att det var flyende soldater osv..ni är lika goda kålsåpare..först anklagar du mig för att jag inte publicerar nåt om syrien, när jag motbevisar det så ber du inte ens o ursäkt för att du ljuger
  Sen börjar du med sånt här dravel om shias hit och dit..hoppas Bashar stannar så han kan göra sig av med fler israel vänner som dig din salafi

 17. zulqarnain skriver:

  Ska vi visa att vi inte är hycklare?
  Iran och Hizbollah har inte sålt sin ära, religion och heder till någon!
  Hizbollah besegrade Israel, vad har du gjort?
  Bahlool har fördömt det som soldaterna gör mot folket, läs lite innan du fördömer! Men ska världen blunda när salafi och wahabister skapar elände? Jag gillar Bahlool eftersom han kritiserar alla och allting.
  Jag känner några syrier som var emot regimen där men dem har öppnat ögonen och hittat en större fiende som är fiende till deras religion och land och det är wahabi svin som säljer allt bara för att få lite extra pengar.
  Om ni är så religiösa och hatar Iran eftersom dem gör det för sin egen politik, ställ upp med en arme och kämpa mot orättvisan, sluta och fjäska för Israel och sluta förödmjuka er själva!
  Om ni gör det så kommer Iran sluta och försöka hjälpa Palestina eftersom dem vet att deras så kallade arabiska bröder kommer att hjälpa dem och vi kommer att sluta hizbollah eftersom deras arabiska bröder kommer att stödja nästa gång Israel elelr USA kommer för att plundra deras hem.
  Men en del är så fega är att de ändast kan döda muslimer, när ni gav er stöd till saddam när han anföll eran muslimska bröder och när ni är tysta när IDF slatar eran syskon i libanon och palestina men ni tar till vapen när det finns en chans och döda muslimer i irak, iran afganistan och nu syrien

 18. Aslan skriver:

  Rätta vägen är sunna punkt slut 85 % av världens muslimer är sunna det säger väldigt mycket

 19. Bahlool skriver:

  Så aslan 2 miljarder kristna i världen det är fler än muslimerna, då betyder det (enligt din logik) att kristna har rätt och musliemrna fel? Så kuffar utgör 5.5 miljarder i världen, då är kuffar rätt och muslimerna har fel för muslimerna är i minoritet?

 20. Amk skriver:

  Aslan… Ärligt talat, byt namn till Esek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up