13 Responsesso far.

 1. zulqarnain skriver:

  Faaan jag blir förbannad på Iran, var fan är deras elit styrka, det så kallade Quds styrkan.
  Släpp loss dem så att dessa svin får möta män istället för kvinnor. Låt quds styrkan slakta dessa svin.

 2. Bahlool skriver:

  tänkte samma sak i början men tror att då skulle ju Bahrain och saudis få rätt i sin lögn att Iran står bakom allt det här, tror det är mkt smartare av dem att inte blanda sig i, för att visa att de inte gör något men att de ändå blir anklagade för alla handa jävla saker!!

 3. jan skriver:

  YA ALLAH!!! L3nat allah 3ale kol zalim!!!! fy fasen vad jag blir arg!!!! var är världen????!!!
  a55 galbi!

 4. Bahlool skriver:

  hur blev det med din demonstration?

 5. jan skriver:

  åt skogen gick det! vi var 5 stycken som skulle planera men alla drog sig ur när det blev verkligt. inge kunde hit och dit, fick ringa rundor som en bedale ..bara ursäkter!

 6. jan skriver:

  vet inte om min förgående comment kom fram men skriver det igen,
  det gick åt skogen, fick ihop 5 tjejer som ville vara med, en efter en fann de ursäkter och blev mkt upptagna..jag fick ringa rundor som en jäkla badale till alla hela tiden ..så det blev inte av. Det skulle ha hållts igår..skit sur

 7. Bahlool skriver:

  lol..tänk på Muslim bin Aqeel 😉
  Jag skulle många år sedan göra tidning, hemsida osv..samma sak hände där..mkt snack lite handling..det är grunden till att jag inte träffar folk och inte engagerar mig med folk..ska jag göra nåt så översätter jag själv och slipper alla besserwissers som inte är till någon nytta 😉

 8. Bahlool skriver:

  sen försök hitta ickearaber..det ser bättre ut i en demo..att bara ha beslöjade eller bara muslimer leder ingenvart..

 9. jan skriver:

  asså det var inte bara arabiska tjejer, utan även en svensk från min förra klass.
  jag tänkt på det sjklart, skulle bjuda in swedin och arber etc.
  jag har huvudvärk av all tänkande..jag skulle gjort det sj om jag inte skämts att tala inför folk walla.

 10. Bahlool skriver:

  jag skäms också att tala inför folk men till slut när jag började diskutera inför klassen eller utmanade lärare då jag tyckte de var orättvisa, då försvann allt..fråga dig, är din skam viktigare eller Bahrains offer?

 11. jan skriver:

  B TRO mig mitt fobi att tala inför människor är inte liten:O
  jag som är arab blir RÖD, jag kan inte andas och glömmer allt, så jag kmr inte göra ngn nytta förutom att svimma framför hbg:s irakier och svenskar..och det är ändå försent nu jag hinner inte planera elr fixa mer..men när jag är tillbaka insallah.

 12. Bahlool skriver:

  inshallah 🙂

 13. Jummana skriver:

  Ya Allah, vad är det som händer i världen? Har vi muslimer verkligen kommit till den nivån att våra kvinnor blir trackasserade och vi bara tittar på? Wen sharafhom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up