• My name is Khan

  I månader har R och andra rått mig att se den och jag vägrat, den verkade vara lite för allvarlig för min smak..men idag tog jag tag i det, började se den och jag kunde inte låta bli den..helt underbar film om en indisk kille med Aspergers syndrom, som lever i USA kort före och efter Attacken mot New York den elfte september. En sak som drog ner var att de gjorde för mkt reklam för indierna, överallt fanns det indier men det är väl pga filmen är indisk?

  Hur dessa händelser inverkar på hans liv och andra muslimers liv. Hur fördomar och rasism uppstår hur kärleken övervinner allt..lovely movie..se den!!

  Post Tagged with , , , , , , , ,

7 Responsesso far.

 1. Elin skriver:

  Riktigt bra film!

 2. Bahlool skriver:

  riktigt bra smak..for once 😉

 3. Fatma skriver:

  Den är grym ja…
  En till film som är bra heter Kurban helt underbar den med.

 4. Bahlool skriver:

  tack ska kolla upp den men den fick dålig kritik bara 5 på en filmsida utav 10

 5. Elin skriver:

  Men TACK för den!

 6. zulqarnain skriver:

  Såg den nu
  den var jätte bra
  tack för din tips

 7. Bahlool skriver:

  no problem aziz, såg nu senaste mokhtar avsnittet..suck jag undrar om jag hade vågat vara en av hans män!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up