• Kärlekens magi

  Många år sedan frågade jag min vän, hur det kom sig att just de RnB sångare, som sjöng så mycket om kärlek och eviga känslor, var just de som var mest otrogna..just de som horar sig, killar som tjejer, är de som verkar sjunga och skriva mest om kärlek..Ännu en sång..jag går i perioder 😛 idag är det musikens period 😉

   

7 Responsesso far.

 1. Hussein al-Faham skriver:

  Jag frågar också mig själv det! Hur kan många kända sångare som bara sjunger om kärlek och lyckas att få andra att älska deras låtar, fastän de själv är otrogna mot kärlek? Hur kan de lyckas att bli lyckliga i sina arbeten, fastän de inte älskar det?

 2. Bahlool skriver:

  min farbror sa en bra sak..Allah välsignar bara kuffar..historien har visat att de mest oärliga är de som lyckats mest 😉

 3. Moe skriver:

  Salam Bahlool
  Mannen handlar din blogg om att försöka föklara islam eller för att lägga upp sånna otillåtna videoklipps enligt islam(FASAD) ?!

 4. Bahlool skriver:

  Wsalam Moe
  Min blogg handlar om sånt jag finner intressant.

 5. Moe skriver:

  OK mannen!! Det e mkt roligt att du säger det som det är, men walla det passar inte ihop .. Asså din logo är ”Menn Kont Mawlah” och ”Besmellah” samtidigt lägger du upp sånt?!

  Barak allah bek ya Akhiii

 6. Bahlool skriver:

  Moe jag är ingen bra muslim i guess 😉

 7. Hussein al-Faham skriver:

  Moe! Vadå! Du pratar som om han har gjort ett brott! En vacker låt om kärlek, vad är det som inte passar ihop?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up