4 Responsesso far.

 1. jan skriver:

  masallah! vi startar insallah snart en demo här i hbg!
  så se till att bjuda in alla du känner,sprider info om tid och plats när det e fastställt!!

 2. Bahlool skriver:

  will do, ska fixa en event på fb 😛 just tell me when!

 3. jan skriver:

  Tror inte min förra comment kom fram, så skriver det igen:

  jag vill ta din opinion ang en sak..tycker du att demon vi ska ha ska vara stillastående elr rörlig. Du känner till Hbg:s tighta gator från Ga och uppåt..är det inte riskabelt att gå upp med en massa på gator? tänkte att vi skulle ha tal och sedan göra vår röst hörd på samma plats?

 4. Bahlool skriver:

  beror på hur många det är, på 1 maj såg jag ett fåtal kommunister (med palestinaflaggor) som gick, sen deltog jag på en demonstration mot terrorismen då var det stillastående på söder. Den för Gaza var rörlig, då det var fler personer och man ”nådde” fler grupper. är det bara några få som dyker upp, inte lönt att gå runt, då blir man bara till åtlöje..kommer många så tycker jag det ska vara rörlig så att även våra rika vänner som aldrig ser söder, ska få se en glimt av den (de som är på kulla osv)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up