3 Responsesso far.

  1. Johan skriver:

    Fanatiska? Du menar sådana som spränger sig själva i luften för att döda oskyldiga? Vänta nu…det är ju inte judar utan muslimer som gör så…

  2. Bahlool skriver:

    Enligt FBI så har det funnits fler terrordåd begångna av judar än av muslimer (procent)

  3. Alma skriver:

    Till Johan. Så du inte tycker folk som dessa och kommentarer som dessa är fanatiska? Utan bara folk som spränger sig själv. Den kristna teaparty rörelsen, är då inte alls fanatisk, rasister är då inte heller fanatiska? Fanatism uttrycker sig på många sätt. Speciellt från en grupp i underläge (muslimerna) och en grupp i överläge, när det kommer till den politiskamakten. Man skulle inte riskera det med att spränga några människor i luften, då kan de inte leva ut sin offerroll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up