• Iransk propaganda kontra Amerikansk

  I dagarna, med allt kaos som pågår runtomkring oss, så kom Imam Mahdi på tal. Wahabiterna hånar oss. Shiiterna ser hans ankomst och tecken på hans kommande överallt. USA sprider på sina sidor, att Iran är bakom kaoset i Mellanöstern, för att dessa shiiter, dessa tolvimamsmuslimer, hyllar och ser fram emot Imamens ankomst.

  Enligt gamla profetior, så kommer det vid tidens slut, en man som kallas för Al Mahdi, en messiansk figur, till världen. Han ska skapa Allahs rike på jorden, efter att ha bekämpat och besegrat ondskans krafter.

  Sunniterna anser att denna Mahdi ska födas när tiden närmar sig. Enligt shiiterna föddes denna Mahdi på 800-talet och fick ”gömma” sig, för att slippa bli mördad, som de 11 av hans föregångare, från Imam Alis familj.

  Här kommer en film jag hittade på en amerikansk propagandasida. Mahdin, får Imam, ska skapa Allahs rättvisa, den rättvisa som förvägrats oss i århundraden. Det finns rykten om att vissa element bland den iranska eliten, som ser fram emot och även försöker jobba för att Mahdin ska komma, för att det ska ske, måste orättvisorna öka, misären finnas överallt och så vidare..

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Zy6Ue4ulYhA’]

5 Responsesso far.

 1. zulqarnain skriver:

  Bahlool
  Det är inga rykten, de finns verkligen!! en fraktion av den gröna rörelsen var Hojatieh, i början visade dem inte sitt rätta ansikte men när gröna rörelsen blev uppdelad i rojalister, mojahedin, rojalister, reformister så var de också en annan fraktion av det.
  Hojatieh har varit bannlysa i Iran sen Khomeinis tid, när Musavi var i makten så försökte dessa Hojatieh motarbeta khamenei och honom, och khomeini som visste vad deras plan var gick ut med sin kända tal som reformisterna och de gröna skryter med att khomeini sa till musavi ”dessa män kan inte ha ansvaret för bageri så du ska inte ens lägga mycket energi på dem” och man drev de bort från makten eftersom de ville ha förödelse i Iran så att Imam Mahdi skulle komma och tyvärr har de fått mer makt nu eftersom Khamenei kan inte riktig handskas med dem och tillägg är att de hatar khamenei som pesten eftersom han är oislamisk enligt dem, eftersom är en anhängare av poesi och musik.

 2. Bahlool skriver:

  Men jag läste någonstans att även Ahmadinajad var anklagad för att vara en anhängare av denna ”inriktning”?

 3. zulqarnain skriver:

  Yes du har läst rätt.
  Eftersom ahmadinejad är en anhängare av mesbah yazdi så kopplas han till dem. Det finns andra rykten också om att han är sionist 🙂 eftersom de gröna ville i början av valet och efter det övertyga folk om att han far far var jude och att de har konverterat till islams men att han går sionisternas agenda.

 4. Bahlool skriver:

  japp de thar jag också läst och hört om…men mesbah yazdi är inte han rätt hög ayatollah i Iran?

 5. Yaseen skriver:

  Ahmedinajad är i lika mycket sionist som Ronald Raegan är mwali ahlel bayt (as)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up