• Facebook stäms – Apri 1 skämt??

  Facebook stämd på en miljard dollar – DN.SE.

  Jag vet inte om det här stämmer, kan det vara ett 1/April skämt? Är det inte andre april idag? Man har stämt Facebook för att de tagit bort en sida, som stödjer ett tredje Intifada i det ockuperade Palestina, ett Intifada är ett folkligt uppror mot tyrannerna, likt de Intifida vi sett i Egypten, Tunisien, Bahrain och Libyen.

  Stämningen är på 1 miljard US-dollar, och grunden är att Facebook inte tog bort en sida med runt 500 000 anhängare, tillräckligt snabbt. Sidan är borta nu, men sionisterna älskar yttrandefriheten, så länge den inte visar sanningen om Israels äckliga ansikte.

  Folk lider i det ockuperade Palestina, dagligen bombas de, de får inte röra sig fritt, många av dem dör vid de många passkontrollerna. De friheter vi anser oss vara berättigade till, förvägras dem.

  Vart är alla som försvarade Lars Vilks? Vart är alla som försvarade yttrandefriheten? Vad skulle ske om en muslim hade krävt att en sida förbjöds eller togs bort? Vart är SD och deras försvar av demokratin? Ska några judar få förbjuda en sida för att den uppmanar till protester mot Israels illegala ockupation?

8 Responsesso far.

 1. Ranim skriver:

  al salam we alykoum!
  akhi ared an a7therk we a7ther kol akhoani b2n ba3eth men al then yata7oln illa deen al islam ykonu 3oumla2 bet al assoud qassdi bet al abeth

  salam 🙂

 2. Bahlool skriver:

  wsalam wal ra7ma wal barakah, a3rof bas wa7ed shenu yessawi? 9arli seneen akteb theed amrika we el 9ahaayena, we ma agdar askut..
  bas shukran jazeelan
  wsalam wal ra7ma

 3. Jerry skriver:

  Hypotetisk tänk.

  Fast Facebook har sina grundläggande regler om uppvigling till brott, ändå bryts dessa regler och det ordnas en Facebook-sida ”Mörda pro-palistina och antisemiten Bahlool ”!

  Hur reagerar DU?

 4. Bahlool skriver:

  Lol är det samma sak som att uppmana till uppror mot ockupation? Hypotetisk tanke, man uppmanar till stöd för nazizms, till ockupation, till fascism, oops det har man ju när man stödjer Israel..sidan man hade uppmanade till intifada, det är uppror mot ockupationen, något som är skrivet i alla folks rätt. Något som FN och omvärlden erkänner som de ockuperade palestiniernas rätt. Eftersom de inte har vapen så är det som förrut, stenkastning mot tanks och panserfordon.

 5. Jerry skriver:

  Frågan gällde Facebook med sina grundläggande regler om uppvigling till brott, inte annat.

 6. Bahlool skriver:

  Redan förklarat att det inte är ett brott, för då hade man inte kunnat ha stödgrupper för Israel ochman hade inte kunnat stödja uppror i länder som Tunisien, Egypten osv.
  Att uppmana till bojkott eller protester mot Israels ockupation är inget brott, det är en rättighet förankrad i folkrätten, enbart Israel finner det (och tyranner som Mubarak) some tt brott.

 7. z skriver:

  Det är inte ett skämt så klart. Sionister älskar att få ut så mycket pengar som möjligt från allt.

  Du är väl med och ”bojkottar” facebook imorgon den 10 april i protest mot att de tog bort sidan?
  Men så vitt jag vet så är sidan tillbaka igen! Cyber waaaaaar 😛

 8. Bahlool skriver:

  haha japp denär tillbaka..hur fan ska jag leva utan min FB 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up