• Bahrain – Ett brev skickad

  Fick reda på adressen till Bahrains ambassad, så jag skrev det här brevet. Det är det minsta vi kan göra.

  Good day

  My name is B**** Al Jafari,  i am a swedish citizen and i am disgusted by how you treat your own people. A government that does not respect its peoples choice, has no place there. In the end they will get removed, like evil kings before them. I find it amazing that you as arabs and muslims allow this kind of treatment of your own people and that you think that you get away with this mistreatment.

  I protest your treatment and can only compare it to the zionists who do the same to our sisters and brothers on Palestine.

  Email:

  ambsecretary@bahrainembassy.org

4 Responsesso far.

 1. Hussein skriver:

  Må Allah (SWT) belöna dig broder!

 2. Bahlool skriver:

  tackar akhi

 3. Noor skriver:

  Bror! Efter detta klippet är det en hel del blandade känslor. Tårar rinner, men vad hjälper det? Man känner sig instängd i en annan värld. Så värdelös och hjälplös! Om du är den typen som äcklas och inte tål starka filmer så råder jag dig att inte titta på detta. Tänkte bara tipsa dig! Allah yente8im minhom deniye w a5ire inshallah.

  http://www.youtube.com/watch?v=l_nUHU9URHY

 4. Bahlool skriver:

  såg bara början…satte ut en film med en man som går emot kulorna och tårarna rann..den du viade skulle vara hemskare 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up