2 Responsesso far.

  1. emma skriver:

    Aa jag är muslim =)

    Okej, alltså jag vet ingen ajg har inga källor själv skrev bara utifrån de dom sagt i dokumentären men såklart ska man ju inte lita på allt som sägs 😛 som alla troligen redan vet vid det här laget.. men gillade inte mannens uttalanden, speciellt inte om kvinnlig omskärelse.. vet inte om du hann se så långt men tkr det är såna som får Islam att verka dåligt.. men de är ju faktiskt media som sänder detta om de inte hade blivit sänt sånna uttalanden så hade de ju inte vart så mkt snack.. men dom vet ju vad som säljs bäst eller va man ska säga.

    men dom pratade lite om whabism o sånt o jag kan nästan inget om sånt visste bara att dom itne va nå bra men de strök dom under iallafall.

  2. Bahlool skriver:

    Alltså då kan han inte vara en storayatollah, storayatollah finns bara inom shiaislam och shiaislam är strikt emot könsstympning av tjejer, sunniterna (finns några hadither) har könsstympning, men då även det bara i vissa delar av den muslimska världen. Wahabiterna har en hård linje av islam, flesta hemsidor och böcker är wahabitksa…de gillar att kalla sig för salafiter..de är indelade i två grupper..några som är självmordsbombar typen och den andra är nästan lika hemsk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up