• Fox News stoppas från att komma till Kanada

  Breaking News and Opinion on The Huffington Post.

  I Kanada har man en medielag, som förbjuder lögn och förtal, något som avhållit den ökända högervridna kanalen Fox-news från att sända i Kanada. Artikeln visar att högervridna krafter i Kanada, försöker få bort lagen som kräver att en sändare ska vara objektiv och visa enbart bekräftade reportage, något som inte behövs i USA, som tog bort en liknande lag några år sedan.

  Fox News har blivit känd för att sprida högervriden retorik, som skapat motsättningar, inte enbart i USA utan även i hela världen. Media spelar en stor roll för hur vi får våra nyheter, är nyheterna osanna eller sprider rykten, som i fallet med Fox News, får vi ett samhälle fullt av okunniga människor. Är media under kontroll och sprider information som är objektiv, så kan vi stoppa rasism och islamofobi.

  Post Tagged with , , , , , , , ,

2 Responsesso far.

 1. askungen skriver:

  sv: tack B!

  aa jag hatar det också för att alla flashar ut sig..såå äckligt. och sen så har man slöja. alien mellan dem haha! men endorfinerna måste befriassssss:D

 2. Bahlool skriver:

  muahah jag är rätt skadeglad nu när det är dåligt väder 😉
  de får för fan sol när de åker på semester hela tiden..jag var i ett varmt första gången på 6 år förra året!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up