6 Responsesso far.

 1. Tack för din kommentar B! Det uppskattades! 😀

  För övrigt så vore en G12 utmärkt, men som sagt har jag inte råd haha 😛
  Vet du, den här gången ska jag köpa en svart kamera :$ Försöker växa upp lite hahaha xD

 2. Bahlool skriver:

  hahah jag som skulle joina er coolingar och skaffa en rosa kamera 😛

 3. Hahaha duu, jag försöker faktiskt häära, så kommer du och mobbar mig! Det kommer sluta med att jag köpter en rosa eller lila säkert haha 🙁 Märkte nyss också att jag är iklädd i helt rosa nu och det mesta runt mig är rosa hahaa fyy :O

 4. Bahlool skriver:

  du påminner om de där gamla damerna, som har 99 katter..rosa hus…rosa smink..rosa kläder..rosa kamera..rosa tankar 😉

 5. Jämför du MIG med gamla tanter?? 🙁 Du är på elakhumör verkar det som 🙁

  Hahahahaha din kommentar!!! Det är därför jag kommer vara ogift hela livet haha ;P Vem behöver en man, jag kan ha katt 😀 .. Fast jag är allergisk mot de 🙁 Men jag kan ha fåglar haha

 6. Bahlool skriver:

  alltså jag var idag och åt i en persisk restaurang i malmö, på internet, iranier, maten, iransk, försvarar iran osv, alltså snälla ni har hjärntvättat mig 😛 min syrra och jag brukade skämta om att vi kommer bo ihopa och ha 99 katter 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up