Press "Enter" to skip to content

Arabien – Kaos, lögner och svek

Legosoldater deltar i dödsattacker i Libyen – DN.SE.

När jag läser artiklarna om det som sker i den arabiska världen, så kan jag inte sluta se ett samband, det är att ledarna alla är onda, hemska, som inte har någon som helst respekt för sina ”undersåtar”. Alla dessa diktatorer, om de är kungar eller presidenter, delar en sak gemensamt, det är att de inte tar upp problemen som folken lider av, utan skyller ifrån sig.

De skyller allihopa på främmande makters inblandning, och de tror att de kan lura i massorna att de är emot Israel, så de säger Israel ligger bakom. Snälla ni, vi vet vilka ni jobbar för, och folken är trötta på er, ta ert jävla pick och pack och åk till Israel eller Saudiarabien, där är ni välkomna.

Massmorden på Bahrainier och Libyer, är hemska, hundratals har mördats kallblodigt. Detta sker på order av dem som skulle skydda och hjälpa oss. De förstår inte, att de inte kan klamra sig vid makten länge till. Deras tid är räknad.

Här berättar den kände reportern Robert Fisk, om att shiiterna i Bahrain sedan många år demonstrerat, men att ingen brydde sig om dem.

Han berättar att det som skett är att folk förlorat sin fruktan, det är inte som många år sedan, utan nu är de utan rädsla. Så de går emot döden och känner att de inte har något att förlora.

One Comment

  1. zulqarnain
    zulqarnain 21 februari 2011

    jaha till slut var det någon som skyllde på israel och inte iran.
    dessa avskum brukar ju skylla allt på iran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *