10 Responsesso far.

 1. Kevin skriver:

  Jan Guillou borde slut röka hasch, han ser i syne som vanligt den lille bolsjeviken.Bahlool inga av dina ayatollor kommer att styra egypten utan blir det demokrati så blir det folkets ledare och ingen shiitisk avgudadyrkare.

 2. Bahlool skriver:

  Kevin att du orkar vara så hatisk mot allt. Mina ayatollor vill knappast styra Egypten.

 3. Kevin skriver:

  Kalifatet kommer att styra över jerusalem inte imamatet, jerusalem kommer att vridas ur judarnas händer.Läs legend om armilus.

 4. Bahlool skriver:

  Enda som besegrat Israel, är shiiterna 😉 det säger allt hehe

 5. Kevin skriver:

  Shiiter är avguddyrkare och armilus är europe som kommer med en arme och vrider jerusalem ur judarnas händer och besegrar shiiterna som är en judisk sekt.

 6. Bahlool skriver:

  Och vart kommer denna myt ifrån?

 7. Kevin skriver:

  Jewish encycklopedia.

 8. Bahlool skriver:

  JAg föredrar en muslimsk encyklopedia 😉

 9. Kevin skriver:

  Jag hörde detta för några dagar sedan efter en idiotisk jude kallad profeten muhammed för en falsk profet, då nämnde han det i hänvisning till att så många europeer konverterar till islam.Han sade att de europeiska muslimerna kommer att skapa ett fjärde romarrike som kommer att erövra jerusalem och göra staden till det fjärde rom.och sen drog han vidare om judarnas bla bla seger över ickejudarna osv.

  P.S
  Jag tycker det är så underhållande att judar och vissa kristna som köper judarnas propagande, påståenden om att profeten muhammed skulle vara en falsk profet men när man läser ur koranen så visar det säg att profeten muhammed var en av Guds profeter men inte bara det utom den störste profeten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up