Bahlool

Ett klargörande

Det verkar som om vissa personer känner sig förbigångna i karriären för att de länkar till mig på sina bloggar. Jag vet att jag inte är så känd, att jag inverkar på folks karriärer, jag har runt 400 läsare om dagen, om jag inte länkar till någon artikel på en tidning. Det är ingen stor grupp läsare.

Mina åsikter är inte heller så värst uppseendeväckande, vissa saker som kan vara uppseendeväckande är frågor som handlar om islams syn på vissa saker, så ska man ”bojkotta” mig, måste man bojkotta 1.5 miljarder muslimer. Vidare är det märkligt att straffa folk för vem de länkar till.

Alla, som känner på något sätt att länkande till mig skadar deras intressen eller att jag på något sätt får dem att se dåliga ut, behöver bara meddela mig privat och berätta det, jag blir glad över att jag är så älskad av människor att de vill skada dem som länkar till mig.

Jag själv länkar till en massa olika personer, däribland islamofober, så jag kan inte tro att jag påverkat denna persons karriär, men hon verkar tro det, och då vill jag inte ta ansvar för detta. Man borde se vad jag tycker och bedöma mig utifrån det, istället för att bedöma mig utifrån vad dem jag länkar till tycker och tänker..

Tagged on: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *