• Citat – Attityd

  1. När ormen är i livet, äter det upp myrorna. När ormen är död, äts det upp av myrorna. Tiden kan vända på allt. Försumma ingen i ditt liv.
  2. Gör aldrig om samma misstag två gånger. Det finns så många nya misstag att göra. Försök göra ett nytt misstag varje dag.
  3. Ett bra sätt att ändra någons attityd är att ändra din egen först. För samma sol som smälter smör, gör lera starkt. Livet är som vi tänker på det, så tänk vackra tankar.
  4. Livet är som en ocean, vi flyter på det utan slut. Inget förblir hos oss. Vad som stannar kvar är bara minnena av vissa personer, personer som rörde oss såsom vågorna rör oss.
  5. När helst du vill veta hur rik du är, räkna inte mynten, men försök att fälla en tår och räkna de händer som försöker få bort tårarna, detta är sann rikedom.
  6. Hjärtat säger åt ögonen att se mindre, för du ser mycket och jag lider av det du ser. Ögonen svarade, känn mindre för du känner och jag gråter av det du känner.
  7. Ändra aldrig din originalitet för andras skull. För ingen kan spela din roll lika bra som du. Var dig själv, för vad du än är, du är den bäste.
  Post Tagged with , , ,

4 Responsesso far.

 1. J skriver:

  sv: B jo för Jannan är fint..Jannat fult

 2. Bahlool skriver:

  min syster heter jannat…

 3. J skriver:

  haha, sorry.. :S

 4. Nor skriver:

  bra citat 😉

  jag? rik? haha, det sista jag är. När jag får mitt studiebidrag har jag en tendens att göra slut på allt första veckan och sen vara pank månaden ut. 😛 Var tvungen att göra något åt saken hahah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up