• Citat – Problem

  Imam Muhammad al Baqir a.s sade:

  Ifall en troende hamnar i problem och uttalar orden La Ilaaha Illa Allah, då kommer Allah att förlåta alla synder, förutom de stora synderna för vilka helvetets plågor är obligatoriska. Att repetera La Ilaaha Illa Allah och att hylla Allah när som du hamnar i problem, då kommer Allah att förlåta alla synder medan du repeterar orden, förutom de större synderna.

  Thaawabul Amaal Iqbaaal al Aamal.


3 Responsesso far.

 1. AHLAM skriver:

  Jag trodde att Allah förlät alla synder förutom Shirk????

 2. Bahlool skriver:

  Betyder ju inte att han förlåter dem alla utan att Han har viljan att göra så, om det behagar honom. Du kan ju inte mörda eller våldta och sen be om ursäkt, får förlåtesle och sedan fortsätta med det..Vissa brott förlåter Allah efter att ha straffat oss allt beror rätt bra på vem perosnen ifråga är. Det är ju lättare att förlåta någon som dräpt än någon som mördat osv

 3. AHLAM skriver:

  ohooo 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up