11 Responsesso far.

 1. Ali skriver:

  Hussni ska hålla ett tal

 2. Bahlool skriver:

  Aset skulle göra det hela dagen

 3. Ali skriver:

  Obama håller tal

 4. Bahlool skriver:

  ska se nu lol wow..han kräver rättvisa hehe

 5. Ali skriver:

  De e nått klurigt me det hela

 6. Bahlool skriver:

  hehe vad tänker din konspiratoriska skalle på nu då 😉

 7. Ali skriver:

  Hahaha jag vet inte men jag tycker USA har inte brytt sig så mycket om varken ben ali eller hussni

 8. Bahlool skriver:

  de vågar inte..samma häånde med shahen..bryr de sig för mkt och dessa faller, då kommer de få stater som hatar dem som hände med Iran

 9. Iranier skriver:

  Det känns som att man går tillbaka till då shahens envälde föll.
  Shahen gjorde samam grejer som tunisiens och egyptens härskare gjorde. han tog bort en regering och tillsatte en annan och han kom i tv som mubarak och sa samma saker och mubaraks gamla vänner uppförde sig på samma sätt och det var att iran var en stabil land och när oroligheterna uppstod gav de rådet att man skulle ta det lugnt och de gav rådet till shahen att ta det lugnt med att använda våld.
  när han flydde sa shahen att han ska på semester och tillsatte bakhtiar där även han fick fly.
  En vän till mig som är nära khatami sa att vi förstod inte då men nu fattar vi, när folk dog i iran så fick man endast se neda agha soltans ansikte på väst tv och några till men man fick aldrig se några andra som befann sig i både lägren och nu har över 100 människor dött i egypten men det görs ingen stor sak av det i väst för under oroligheterna i iran ville man omvandla iran till en lyd stat men egypten är en lyd stat

 10. Bahlool skriver:

  Så sant Iranier. De som sett de gamla filmerna vet att det är samma jävla fasoner, diktatorer hit och diktatorer dit..de tjänar och snyltar och mördar och sen faller de på samma jävla sätt och hamnar i samma jävla helvete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up