• Vilka är Palestinas verkliga vänner?

  Palestinier godkände mord på sina egna – DN.SE.

  Några år sedan såg palestinier till att jag blockerades av Jinge, den store vänsterbloggaren, eftersom jag hade tagit upp att palestinierna alltid letts av och gett stöd åt falska ledare och vänner. Deras  rätt sveks av Jordaniens kung, som sålde ut dem och den arabiska saken. De sveks av sina ledare som sålde ut dem till Israel, gång på gång.

  Ett offer för Israels terror. Tack palestinska ledarskapet. Tack! Kvinnan dog några minuter senare..Undrar om pojken inte blir kallad terrorist när han växer upp?

  De stödde tyrannen Saddam Hussain och gick emot Kuwaits regering, en regering so hade dittills stött dem. Sedan 2009 har de ingen folkvald president, eftersom ”presidenten” Abbas, sedan dess styr utan att det hållits val. De enda legitima ledarna är ledarna i Hamas, som valdes helt efter västvärldens demokratiska regler.

  De verkligan vännerna till Palestina, finns i Iran och Libanon, det är Hizbollah och Irans ledarskap, men de stackars palestinierna inser inte det, de förstår inte det. De har en ledning som gång på gång arbetat med Israel. Nu kommer allt fler uppgifter fram, som bevisar att ledningen för palestinierna, sålt ut andra palestinier. Att de gått med på att palestinier mördats. Hur långt gick de? Gav de kanske ut uppgifter om vart dessa mördade personer skulle befinna sig? Var det kanske de själva som tog till vapen och mördade dessa frihetskämpar?

  År 2006, kidnappade Hizbollah några sionistiska soldater, för att hjälpa den palestinska motståndskampen mot Israel, som svar bombade Israel Libanon tillbaka till stenåldern, med tusentals offer. Dessa är de sanna vännerna till palestinierna, när ska palestinierna upptäcka det? När ska de inse det? När ska de sluta stödja tyranner och falska svin till ledare?

58 Responsesso far.

 1. Kevin skriver:

  Palestina ingår i levant, det tillhörde det brittiska imperiet en tid efter det osmanska imperiet undergång, jag erkänner inte israel.

 2. Sara skriver:

  Bahlool jag måste rätta dig!! Jag är själv palestinier och min släkt har bott i Libanon innan vi kom till Sverige själv är jag född i Qatar. Hizbollah backar absolut inte upp oss palestinier, det är en lögn för att få sympati det lovar jag dig! Min morbror var med och byggde upp Hizbollah, först hette de ’Harket Amal’ och var en shiitisk milis, sedan bytte de till Hizbollah och var fortfarande en shiitisk milis. De dödade palestinier under kriget i Libanon 1982, vapnen och hjälpen fick de av Iran. Varför de dödade var p.g.a att Hizbollah inte ville ha många sunni muslimer i Libanon. Iran hjälpte Hizbollah pg.a att styrka sin närvaro i arab länderna. De ville åt min morbror och min släkt och därför flydde de till Sverige. Hizbollah är en skit hög, och tro inte att de inte allierade sig med Israel för att döda palestinier under kriget 82.

 3. Sara skriver:

  Anonym – vad är det du snackar om?! Ja vi palestinier är ett utbildad folk, vi äger de största företagen i Arab emiraterna. Iranier är oss lika i den frågan! Men vaddå hellre västvärlden än Iran? För mig och mina närstående är det hellre Iran! Det räcker att Iranier inte har varit lika hånfulla mot oss palestinier såsom våra arabiska ’bröder’ det är sanningen

 4. Bahlool skriver:

  DU sa att du är palestinier du är tyvärr ett praktexempel på palestinier som avskyr shia och hizbollah. Faktum är att utan Hizbollah så hade ingen hjälpt palestinierna. Att man dödade palestinier berorkanske på att de dödade shias och hizbollah män? Jag råder dig att sätta dig in i politiken som gällde under inbördeskrigt, ett krig som till stor del startades av palestinierna och av de kristna. Amal är inte samma som Hizbollah de är två skilda partier som en gång i tiden också bekämpade varandra. Det är bara palestinier som gör det till en shia sunni sak, faktum är att ni älskar män som Zarqawi (stor slaktare som mördat tusentals shias i irak=) Saddam (stor slaktare som mördat miljoner i irak)= osv..

 5. zulqarnain skriver:

  ”De 2,5 miljoner muslimer som lever i Israel har absolut ingen lust att byta ut ett demokratiskt judiskt styre, där barnbidrag, subventionerad läkarvård samt allt annat vi tar för självklart här i Sverige, mot ett Islamistiskt/muslimskt styre där demokrati & mänskliga rättigheter kommer lågnt ner i de styrandes prioritering.”

  Intressant och vi Iranier har inte lust och byta ut vår islamiska styre (Iranier i iran är muslimer) och även dess judar vill inte byta sina rättigheter, barnbidrag, subventionerad läkarvård samt allt annat vi tar för självklart här i Sverige mot det som du älskar.

  Ge dig inte in på saker du inte förstår, ska du försvara Israel gör det men kom inte med argument som du får rakt i ansiktet av en iranier som förstår sitt land och folk.

 6. Sara skriver:

  Nej nej jag hatar inte shiia för de är mitt folk för jag är muslim exakt som dom. Min moster är gift med en shiia så mina kusiner är shiia, min barndomsvännina är shia. Hur ska jag då hata er? Detta vore patetiskt, då kan jag lika gärna byta tro. Islam står för kärlek och inte hat! Jag som palestinier ogillar Saddam, han är hänsynslös och är inte människa på något sätt eller vis. Det han gjorde mot kurder, det han gjorde i Iran och det han gjorde mot – oss araber. Att gynna honom är att gynna en massmördare. Jag är insatt i kriget som hände där, för min släkt bodde där. Amal är grundaren av Hizbollah som senare blev eget och därmed utbröts krig mellan Hizbollah och Amal. De kristna, Lebanese Forces identifierar sig som fenicier och vill ha tillbaka sitt ’Phoencia’ och ville starta ett krig mot muslimer med hjälp av Israel. Deras strategi var att börja döda palestinier, den enklaste början samt hjälp av Israel. Till en början gick det bra för dom tills Israel svek dom. Att skylla kriget på palestinier är ett skämt, eftersom de flesta bodde i flyktingförläggningar och hade knappast råd med mat för dagen. Hur ska de då starta ett krig? Jag respekterar dina åsikter fullt ut, men att säga att vi hatar shiia är att ta i för mycket. Men självklart finns det massor av oss som hatar shiia, tyvärr. Och det finns Shiaa som hatar oss, tyvärr. Det är synd

 7. Bahlool skriver:

  Sara jag har bottlevt och umgåtts mest med sunniter och då mest med palestinier…Imam Khomeini införde al Quds dagen, för att främja Palestinas sak, som tack så kom palestinier och festade och klappade när han dog (de knackade på min dörr). Det är Iran som står bakom de de stora hoten mot Iran beror på att Iran är på Palestinas sida mot Israel. Du har fått höra rykten och bara den ena sidan av problemet. Faktum är att kriget började pga att det fanns palestinska grupper som bråkade med kristna och tvärtom. (mest känt är ju bussincidenten) . Jag kan inte gå in på allt men jag har skrivit ofta om Palestina och runt 70% av alla mina inlägg handlar just om palestina. Jag skiter fullständigt i att de älskar Saddam och att de hatar shia..för mig finns det andra mål..

 8. zulqarnain skriver:

  Sara
  Det är bra att du i alla fall förstår värdet av Iran, skönt och höra.
  Men du har fått fel fakta, Amal var skapad långt innan Hizbollah, en av anledningarna till att det bröt krig mellan Hizbollah och Amal var på grund av palesinier eftersom hizbollah ansåg att anledningen till Amal krigade mot palestinier var att dem gjorde grov jobbet för Israel.
  Under en lång tid var Iran skeptisk till Amal eftersom det skapades av Iran födda Musa Sadr och det fann rykten att han var en av shahens män och på sätt och vis var han men han gick inte hans ärende.
  1985 bröt kriget mellan Amal och palestinier eftersom man kämpade om sabra och shatila..
  När PLO attackerade Israel från södra Libanon gick israel in och hizbollahs första och enda seriösa mål var att kasta ut Israel från Libanon. förstår inte hur du kan tro att dem hatar Palestinier, yasser arafat stöd av iran samtidigt som en del PLO anhängare åkte ner till Irak för att slåss mot iranier eftersom dem ansåg oss vara mindre värda. Vi skapade quds dagen endast för palestinas skull och en del Palestina kom ner för att störta den person som brydde sig mest om dem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up