• ”De flesta terrorister tenderar att vara muslimer” – Lol?

  – De flesta muslimer är inte terrorister. Men de flesta terrorister tenderar att vara muslimer.

  Så säger geniet Jimmie Åkesson. Jag har ofta skrivit om just den här tendensen, att sprida lögner. För det första finns inget begrepp terrorism eller terrorist som accepteras av allt och alla. President Ronald Reagan sa det så fint, den enes terrorist är den andres frihetskämpe. För det andra så är det en lögn att alla ”terrorister” är muslimer, det är en myt som skrivs av den pro Israeliska lobbyn i världen och deras rasistiska vänner i partier som SD. En enda stat i världen har blivit dömd för statsterrorism – USA.

  Den terror som beskrivs ofta i medierna är just islamistisk, men vad ska vi kalla de massmord som sker i Mexiko? Hur ska vi bedöma att USA mördar tusentals civila i Afghanstan och Irak? Hur ska vi se på de civila som faller offer för olika separatistiska grupper som IRA och diverse afrikanska grupperingar i Sudan och Uganda? Nej de flesta terroristerna tenderar inte att vara muslimer, och det är märkligt att Jimmie Åkesson får stå obesvarad i denna fråga.

  Åkesson efterfrågar moderata muslimer som ska försvara Lars Vilks rätt att håna och häckla, sådana finns inte. Det finns moderata muslimer som är emot terrorn men inte för att en person ska hetsa mot islam och muslimerna.

  via”De flesta terrorister tenderar att vara muslimer” – DN.SE.

  Media har en stor roll i spridningen av vem terroristen är.

5 Responsesso far.

 1. Alex skriver:

  ”De flesta muslimer är inte terrorister. Men de flesta terrorister tenderar att vara muslimer.”
  I Sverige är fallet så. Terrorn i andra länder drabbar ytterst sällan svenskar.

  Kan du på allvar påstå något annat?

 2. Bahlool skriver:

  I Sverige har vi haft vad? 4-5 domar? två av de dömda dömdes för att ha planerat terrordåd i andra länder hehe..OM du är konsekvent och räknar in män som lasermannen som terrorist, då kommer du se att även i Sverige är ”muslimska” terrorister ett undantag. Du kan även räkna in dem som förstör minkfarmar eller de som säljer minkar för terrorister. DU glömmer även kommunstisk och nazistisk terror. Hur är det med gängen som bombar och skjuter ihjäl folk? Om du tittar på betydelsen av terrorism så kommer du inse att även dessa grupper kan räknas in där. Att en enda muslim sprängde upp sig själv utgör inget bevis för att muslimer är de som utövar flest terrordåd..sen talade han om världen inte bara om Sverige.

 3. Bog skriver:

  Alex israel fasoner vaa

 4. Jonas Tsson skriver:

  Vi kan alla vara överens om att så länge idioter tror på osynliga män i himlen, ska de hånas och skrattas åt. Ingen respekt till någon som sysslar med reigion. Att de spränger sig själva har jag absolut inget emot. Synd att dessa losers envisas med att skada andra på kuppen.

  Förakt och förlöjling är bästa medicinen mot religösa töntar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up