Press "Enter" to skip to content

Koranen och Sunnah?

Sedan många år finns det en myt som säger att Profeten (saw) efterlämnade åt muslimerna Koranen och Sunnah. Denna myt fick jag bekämpa på Lunarstormstiden och denna myt får jag se här och där om och om igen. Här kommer en liten kort film som tar källorna från sunniternas kända böcker och där bevisas att Profetens sista tal, om att han efterlämnar åt oss Koranen och Sunnah inte finns. Det är en myt som spridits för att lura massorna.

Var och besökte en systers blogg och såg även hur hon spred denna myt och att även shiiterna som läste hennes blogg inte sade emot eller gav bevis emot denna myt. Kunskap är makt. Konspirationen mot Ahlul Bayt och deras anhängare måste bekämpas med sanningen, vad är bättre än sanningen ur sunniternas egna böcker? Arabiska med engelsk undertext. Vill ni veta mera kan ni söka på Ghadeer Khum ibland mina inlägg.

Etrat eller Itrat betyder familj, så lyssna och se..

Del 1

Del 2 Vilka är Ahlul Bayt? En myt finns att det är alla, även Profetens saw, fruar. Jag har gång på gång tagit upp dessa ämnen men folk verkar inte vara benägna att lyssna eller läsa eller lära sig.

Jag har även gett bevis från Aisha och Umm Salama (en av Profetens saw fruar, att de inte ingår i Ahlul Bayt)

Frågor man måste ställa sig är:

1. Varför bekämpar man Ahlul Bayt på det här sättet?

2. Vem såg till att Ahlul Bayt bekämpades? Vem tjänade på det?

11 Comments

 1. Nor
  Nor 19 januari 2011

  Jag tror jag vet vilken blogg du menar. När jag läste hela texten och kom fram till just den delen där profeten Muhammad (a) skulle ha sagt att han lämnar koranen och sunnahn till oss och att de inte ska separeras, då visste jag att det där bara var en myt men orkade inte öppna en hel debatt diskussion..

 2. Bahlool
  Bahlool 19 januari 2011

  jag förstår dig..man orkar inte ibland jag är i en sådan svacka nu..orkar inte engagera mig för mkt..sen är det som en gammal skiva..man måste repetera om och om och om igen..addade dig till några grupper på FB kanske av intresse för dig inshalalh

 3. Nor
  Nor 19 januari 2011

  ja exakt, jag tror inte heller att någon av oss skulle ändra vår åsikt om saken.. så skit samma :p

  Jag märkte det hahaha jag fick kanske 5 nya vänförfrågningar från strangers från dom grupperna du la till mig i 😛

 4. Bahlool
  Bahlool 19 januari 2011

  Oh jo..tro mig jag har ändrat åsikt om många saker bara jag får bevis..men vissa saker är hårdare att ändra åsikt om..men detta är ingen stor grej, det borde vara lätt att ändra åsikt om det. oh baba snart är du bortgift till nån på fillipinerna 😉

 5. Ali
  Ali 19 januari 2011

  Mashallah riktigt bra inlägg 🙂 man hör inte deras ljud mer hahaha

 6. Bahlool
  Bahlool 19 januari 2011

  Sanningen är rätt uppenbar..men just denna sayyid är såååå jävla duktig och insatt..det är ett nöje att se hans program

 7. Ali
  Ali 19 januari 2011

  faktist han e bääääst jag följer dom live på tv, torsdag och fredag kl 19.00 😉

 8. Bahlool
  Bahlool 19 januari 2011

  haha ja men du bor i lilla mellanöstern, Malmö..jag har bara markkanalerna hos mig hehe

 9. Bahlool
  Bahlool 20 januari 2011

  Fy fan Ali..alltså de kommer undan med det här..ingen jävla tidning som tar upp detta brott..fy fy fy

 10. Ali
  Ali 20 januari 2011

  Eller hur sjukt alltså hur media fungerar idag, man får tacka shias iran för deras mod mashallah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *