• Drömmar om ett leende

  Såg bara en liten bit av ett program på tv4, där finns en föräldrarlös flicka från södra Etiopien som tiggt sig till pengar för att ta en busstur till en stad där svenska läkare operera barn som har någon slags deformation i ansiktet, vid läpparna och näsan.

  Otroligt  hjärtskärande..Oh Allah…

  Post Tagged with , , , , , ,

2 Responsesso far.

 1. Ali skriver:

  Kolla bror hur vattnet forsar under imam abbas (as), subhanallah. Han var ute efter vatten och blev mördad, kolla hur vattnet forsar under hans grav, yaaa allah. Dom som inte vet hur stor värde ahl albayt har hos allah (swt) och Profeten (pbuh) dom lär aldrig veta.

  http://www.youtube.com/watch?v=olk-gksRvuM

 2. Bahlool skriver:

  Mashallah Ali..alltså kan bara säga wow…Salam Allah 3ala Ahlul Bayt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up