• Diktatorn i Tunisien lämnat landet!!

  Army ‘takes over’ Tunisia – Africa – Al Jazeera English.

  Presstv

  DN

  DN1

  SvD

  Diktatorn I Tunisien verkar ha lämnat landet och armén har tagit över. Nu återstår det att se ifall folket får sin vilja igenom. Det här påminner mig i så mångt och mycket om Shahen av Iran, som lät slakta demonstranterna men istället för att minska ökade antalet som gick ut på gatorna.

  Allah Akber Wallahi..Ingen tyrann ingen diktator ingen som förtrycker kommer undan sin rättvisa lön. La 7ayata le man thall, Ett liv under förtryck är inte värt att leva (Zaid bin Ali).

  Hay Haat men al Thilla..Så låter den slogan vi skriker ut när vi tänker på Imam Hussains (a.s) revolution mot tyrannni. Får se ifall armén stödjer folket, sig själva eller ett fritt Tunisien.

  Update 19:00:

  Statsministern har tagit över makten för tillfället. Nu får vi se vilka som kommer slåss om resterna av makten. Hoppas folket sätter press på regeringen så de får en regering som verkligen bryr sig om dem!!

  Och ännu inget fördömande från EU…jävla drägg!

18 Responsesso far.

 1. Jojo skriver:

  verkligen bra gjort av tunisierna! de stod upp för sin frihet..masakeen al irakin, de hade mördats kallblodigt om de gjort så mot saddam!

 2. Bahlool skriver:

  Saddam är utan dess like..Saddam kan bara jämföras med män som Stalin och Hitler..Saddam hade ingenstans att ta vägen..men Tunisiens president är älskad av väst..deras knähund..när du ger en person en utväg, då kan han fly, men ger du honom ingen utväg så skapar han kaos..

 3. Jojo skriver:

  vår lilla saddam flydde och gömde sig en skit grop, det enda som tog emot han:)
  tro mig..MÅNGA irakier jag känner gillar saddam trots allt han gjort..så jävla sjukt äckligt! aja må de hamna på samma plats som deras älskade bonde saddomi:)
  p.s nej saddam kan inte jämföras med stalin elr hitler..för snällt att jämföra han med de svinen ..han är ngt värre..han ska representera muslim?

 4. Jojo skriver:

  representera islam

 5. Bahlool skriver:

  jjag vet jag har hört om många som gillar honom..en av dem gillade honom på mirc tiden alltså på 1998-2001 tiden..och jag har sett honom ofta i hbg och jag kommer vid allt jag håller heligt slå till honom en dag..han minns inte mig men han snacckade så mkt skit om shia på mirc..han var sååå tuff..och Allah straffade honom genom att hans fru och dennes pappa lurade av honom en massa pengar..skabb..

 6. Jojo skriver:

  sjuk värld med blinda människor, vad ska man göra:/ stay out of trouble
  take care B

 7. Bahlool skriver:

  jag är shia och en stor käftig jävel..jag dras tilll trouble 😉 la 7ayata le men thall!!

 8. bashar skriver:

  Saddam dödade sina motståndare inte allt för sällan med amerikanska vapen ;). Hur som helst, han är död, regimen är borta och folk fortsätter att skylla bort sina misslyckade liv på Saddam. Varför går inte människor vidare med sina liv och ser på problemen vi står inför nu. Det är dessa problem vi kan göra något åt. Det som har passerat går inte att ändra på.

 9. Bahlool skriver:

  Grunden för problemen ligger ju i Saddams styre..men samtidigt har du rätt.. folk borde gå vidare..tyvärr är det lättare att skylla ifrån sig, särskilt när man uppfostrat ett folk att bli hämmade och styrda på det sättet..