• Än en gång kör SvD med falsk propaganda..

    Benaouda är olämplig « Ledarredaktionens blogg.

    Än en gång försöker ledarredaktionen på SvD, med Per Gudmundsson i spetsen, att skuldbelägga muslimer. Denna gång går man till angrepp mot Helene Benaouda genom att ge henne skulden, som Per säger:  ”Ordföranden för Sveriges Muslimska Råd kan inte skydda terroristmisstänkta och extremister”

    Hur skyddade hon terrormisstänkta och extremister? Om hon skyddar någon brottsling, så kan hon bli åtalad för det, men ingen, vare sig polisen eller SÄPO, har nämnt något om att hon skyddat misstänkta. Vidare är man misstänkt, inte dömd. Det är en stor skillnad.

    Så enligt Per, så är man dömd, utan rättegång, utan åtal, bara för att man är misstänkt. Jag undrar ifall denna rättspraxig även gäller andra, eller om det bara gäller Pers hatobjekt, muslimerna? Jag har en liten bror som stal på skolan en gång, enligt Pers logik, så ska jag stå till svars för min lillebrors dumheter. Enligt denna logik så ska vi muslimer stå till svars för alla idiotiska muslimers brott.

    Det är en logik som enbart tillämpas på muslimerna och då enbart av islamofoberna. Jag lever efter devisen att man är ansvarig för sina egna dumheter och egna brott. Jag är verkligen ingen fan av Helene, men rätt ska vara rätt. När man skuldbelägger henne eller den organisation hon företräder, är det för att man vill skuldbelägga Sveriges muslimer. Vi måste och får inte glömma bort att ingen av dessa män är dömda för detta brott – än. De är extremister som jag avskyr och dagligen skriver om, men rätt ska vara rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up