• De yngsta politiska fångarna i världen

  Two Shia Children Aged 10, Sentenced to Imprisonment.

  Några pojkar i 10 års åldern har dömts till långa straff i Bahrain för att de krävt demokratiska reformer i landet. Bahrain ett land med en shia majoritet men en sunnitisk ledning, har sedan många år förtryckt shiiterna. Då och då revolterar shiiterna med hjälp av stenar och gatuprotester, sådana som slåss ner med hårdhet.

  Vi ser i svensk media hur man gråter tårar över  Sakineh i Iran och över vuxna i Eritrea, men vart är nyheterna om detta? Inte nog med att man fängslar dessa barn, man sägs ha torterat dem och andra oliktänkande. Jag kan inte annat än jämföra Bahrains regering med regeringen i Israel, som även de tar till våld mot minderåriga.

  Varje dag är Ashura och varje land är Kerbala, kampen mot förtryck och orättvisor fortgår..

  Post Tagged with , , , , , , , , ,

2 Responsesso far.

 1. Rawie skriver:

  Vilka mogna ledare Bahrain har !!!! att döma 10 åringar till hårda straff är bara så otroligt !!!

 2. Bahlool skriver:

  De börjar efterlikna Saddam, med säkerhetspolis, underground fängelser osv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up