• Hadith – Giftermål

  Imam Ridha (a.s) förmedlade genom sina förfäder till Ali genom Muhammed (saw) som sade:

  Olycka över den kvinna som förargar sin man och glad är den kvinna vars man är trevligt nöjd med henne.

  Imam Rida [a] narrated from his fathers from Imam Amir ul Mu’mineen Ali [a] from the Holy Prophet [s] who said: “Woe to the woman who makes her husband angry, and happy is the woman whose husband is pleasantly contented with her.”

  Bihar-ul-Anwar, vol. 8, p. 310(21012007)

  Den heliga Profeten (saw) sade:

  Den som har två fruar och som inte delar sig själv eller sitt välstånd rättvist mellan dem, kommer resas på domedagen medan han är kedjad i straff och halva hans kropp är inte rak förrän han går in i helvetet.

  The Holy Prophet [s] said: “He who has two wives and does not treat justly in dividing his self and his wealth between them, he will be raised on the Resurrection Day while he is chained in punishment and half of his body is not straight until he enters Hell.”

  Bihar-ul-Anwar, vol. 7, p. 214

One Responseso far.

 1. Elin skriver:

  Sv; Tack för din kommentar om slöjan, I appreciate it. BarakAllah fik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up