• Kvinna fängslad för sin mans brott

    PressTV – Shahrzad twins call for mom’s release.

    Vi får ofta höra hur man fängslar kvinnor som Sakinah, en mördarska, som inte bara bröt mot lagen genom att vara otrogen, utan hon deltog i mördandet av sin man. Ett ramaskri i den västliga världen hördes, för att skydda denna brottsling och hennes brott. Dock ingenstans hörde jag eller läste jag om Shahrzad Mir Gholikhan,

    Shahrzad har inte mördat, inte stulit och inte heller brutit mot någon annan lag förutom att hon var ex- fru till en man som anklagades för att sälja nattkikare till Iran. Detta brott är så hemskt, att man ville fängsla mannen, då man inte fick tag i honom, valde man att jaga hans fru istället. Vart i världen accepterar vi att vi straffar någon annan än den verklige brottslingen?

    Hennes döttrar ber omvärlden att ta sig an hennes sak.

    Varför hörs inget i media? Varför är det ingen som rapporterar om detta här? Varför är det ingen som kritiserar USA för detta brott?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up