• Lars Vilks – Om jag hade varit Wahabi

  Han skyddas – dygnet runt | Nyheter | Aftonbladet.

  DN

  Läser att den kasse konstnären Lars Vilks nu planerar att göra nya ”rondellhundar” av Profeten, där han försöker bevisa hur duktig han är. Samtidigt står det att kostnaden för att skydda hans liv går på 1 miljon i månaden.

  En gång kom Abraha, kung över södra Arabien till Mecka för att demolera Kaaba. Abraha hade byggt en stor tempel men ingen ville besöka den, för människorna vallfärdade till Kaaban. Det året kallas för Elefantens år, det var det året han kom med sin stora här och med elefanter för att besegra Allah. Det var även samma år som Profeten Muhammed föddes. Hans farfar Abdul Muttalib var ansvarig för att ta hand om Kaaban.

  När Abraha kom så rövade hans soldater ett antal djur tillhörandes Abdul Muttalib. Abdul Muttalib gick för att be Abraha lämna tillbaka dem och då blev Abraha förvånad. Han undrade varför Abdul Muttalib kom för att be om sina djur men han brydde sig inte om Guds Hus, som han var ansvarig för? Abdul Muttalib sa, jag är ansvarig för mina djur, jag tar hand om dem, Guds hus är Hans ansvar, om han vill stoppa dig så är det upp till Honom.

  Så ser jag på frågan om Lars Vilks och andra ”karikatyrtecknare”, alla de kan göra vad de vill, Muhammed är Allahs sak. Vill han skada dessa, så behövs inte jag eller andra muslimer som vapen. Vi borde hålla oss tysta och låta dessa personer visa sitt hat på det här viset, det är mellan dem och Allah.

  Om jag hade varit en av de här idiotiska Al Shabaab wahabiterna, då hade jag fortsatt hota honom och inte gjort nåt annat..Till slut blir Lars Vilks för dyr för staten. Tänk er, 12 miljoner för att rädda en kass konstnär. Idioter som vill mörda idioter..suck?

4 Responsesso far.

 1. Oscar skriver:

  Jag tycker du befäster fördomar mot muslimer med din attityd. Den visar på ett förakt mot en demokratisk grundprincip som har byggt upp dagens moderna samhälle. Samhällen där den har varit frånvarande kan du se överallt i världen, bl.a. i Mellanöstern och Nordafrika som i mångt och mycket enbart består av diktaturer, både religiösa och sekulära.

  De må vara idioter, men du bör nog tänka på vad du själv slänger ur dig!

 2. Bahlool skriver:

  eh visst om.du säger det

 3. A skriver:

  Här är problemet. Du bryr dig mer om din gud än människor,
  och lagarna hos staten som hyser dig, ger dig pengar och visar dig överdriven tolerans.

  Du är en värdelös gäst som inte tar seden dit du kommer.

 4. Bahlool skriver:

  Min Gud kommer för allt annat ja. Staten som ger mig pengar? Vart får jag pengar ifrån om jag får fråga? Jag är ingen gäst, jag är svensk medborgare, jag vet att du inte gillar det, men det är så det är och då gäller det för dig att acceptera mitt lands regler, om det inte passar så packa dina väskor och hitta dig ett annat hem tack?

  ps:Jag jobbar och sliter och tjänar mer än du och hela din white trash släkt, det kan jag lova dig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up