7 Responsesso far.

 1. Me skriver:

  Jag svär så sannt. Vår moske här i hbg tex har du sett kvinnornas rum, brukar vistas där på ashora. Det är knappast hälften av männens finns inte ens plas att sitta som skräddare uan man måste sätta sig på knäna för att få plats.

 2. Bahlool skriver:

  Roliga är man vill stoppa kontakt mellan könen men jag förbjöd min mamma att gå till den moskeen, män som tittade på mina systrar som om de var deras framtida fruar..yuck…hörde att ni ska flytta från den moskeen snart?

 3. Me skriver:

  aa de var bra gjort antar jag;) sorgligt att det är så walla. Jag går bara på ashour för el mohadara och sen är jag emot de mesta som sägs och görs där. Männen är sliskiga tro mig man vågar inte ta upp huvudet tills man är framme i kvinnorummet, och det värre är att de inte tänker efter vart man befinner sig lite respekt va?…..

  Samma sak när jag var i Iraq 3nd imam hussein and they didnt show any respect. talar väldigt mycket för varför samhälle ser ut som det gör

 4. Bahlool skriver:

  Alltså problemet är att det finns beslöjade som är som horor, så dessa idioter antar att alla är likadana..Jag har dejtat tjejer men aldrig alrig aldrig beslöjade inte ens kommit i tanken..för jag vill inte fresta dem eller bli frestad. Men vad är lösningen? Man kan inte hålla sig borta, såsom jag gör, där jag undviker moskeen och man kan inte heller gå dit för då blir man bara bitter pga de som finns där och beter sig som svin..balwa wallahi balwa..

 5. Me skriver:

  Aa jag kan inte göra något än att instämma. Man blir chockad av vissa beslöjade, men de idioterna bör inte dra alla över en kant. Vet du vad det värsta är att det alltid är de smutsigaste som står i centrum och jltmon, man bara aa sure kolsh mo3mneen. men det är fint at du ständigt försöker hålla dig borta från de beslöjade. Och jag befinner mig i ett liknande tillstånd under hela muharram hade jag en sådan lust att lyssna på mohadarat och sådant men äcklas av enstaka smusiga människor. Sen besämde jag mig för att skita i dem och mind my own buissness

 6. Bahlool skriver:

  haha hade ett sånt möte med en kille i ett gäng som knarkar osv..han visade mig ärr efter Tatbir..jag kunde inte annat än skratta. Jag lyssnar på latum hemma men det är inte samma känslor, jag tror att det bästa är att åka till ett shia land, gå till moskeen och inte känna folk bara vara del och tro på det bästa om alla..nu när man känner allt och alla, då känns det som om värsta hyckleri..var på en demomnstration mot terrorism i hbg en tid sen coh wallahi höll mig långt borta och spelade som om jag inte kände folk, ändå kände jag hälften av alla där..man blir bitter 😉
  Jag är inte den bästa wallahi gjort skit men i jämförelse med dem är jag en ängel..

 7. MammaMarie skriver:

  Jag har inga problem med att män och kvinnor har separata utrymmen. Tvärtom tycker jag det är betydligt skönare och mer fridsamt på det sättet. De Husseinies som jag varit på i Sverige har alltid haft lika stort utrymme för män och kvinnor: har kvinnor suttit krumpigt så har även männen det…. men jag har kanske bara haft tur?

  Ofta har kvinnor och män var sin egna lokal, ibland på olika adresser. Jag gillar att kvinnor sköter sin egna agenda och själva har moahadharah och talare. Vi har fått en egen shiamoské nu, tack o lov. Där har vi separata utrymmen – lika många kvadrat. När vi är klar med vårt program (vi har oftast före männen), så kan den som vill stanna kvar och följa genom en tv vad männen gör. Perfekt, tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up