• Förbannad vare ryttaren, ledaren och föraren

  Dessa tre anses av diverse muslimska grupper för goda muslimer.

  Allahs budbärare (saw) såg en dag Abu Sufiyan ridandes en kamel, som leddes av Yazid, Abu Sufiyans barnbarn och kamelen drevs av sonen Muawiya, så Profeten sade: ”Må Allahs förbannelse vara på ryttaren, ledaren och på den som driver kamelen.”

  Sunnitiska källor:

  p. 357, Vol. 11, of al-Tabari’s Tarikh where the events of the year 284 A.H./897 A.D. are discussed and also on p. 57, Vol. 2, of Abul-Fida’s Tarikh where the events of the year 238 A.H./852 A.D. are discussed, and it is also recorded on p. 247 of Nar’s book Siffin (Egyptian edition), and on p. 115 of Ibn al-Jawzi’s book Tathkirat al-Khawa by the grandson of Ibn al-Jawzi (Iranian edition):

2 Responsesso far.

 1. Ali skriver:

  http://www.youtube.com/watch?v=_3iTbnXONak

  har du sett den här hahaha den e så rolig walla

 2. Bahlool skriver:

  hahahahaha så jävla bra!!! hahahahahahahhahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up