• Vi skall kapa av dig ditt huvud oh Ali!!

  Historien är så underbar, så bisarr, så fylld av svek, lögn och bedrägeri. Jag har aldrig haft något problem med att belysa vad jag anser verkligen hände, även om det irriterat mina vänner och mina ovänner. Då folk frågat mig rätt ofta varför jag skriver långa inlägg (jag tycker de är korta, med tanke på de stora böcker som dessa inlägg avhandlar) kommer här lite film på 10 minuter, om ni orkar, som visar hur bisarr vår islamiska historia dock var.

  Genom historien har vissa bekämpat de fåtal som trodde och tror på Allahs budskap. Ali den magnifike, Ali islams svärd, Allahs lejon. Ali som behandlades så illa, att mina ögon tåras bara jag tänker på hans lidande. Salam 3ala Ahlul Bayt!

5 Responsesso far.

 1. Rasul skriver:

  det gör mig så arg att Aisha och hennes co. lät inte Imam Hasan(as) begravas nära Profeten Muhammed(s.w.s)… så arg jag blir asså….

 2. Bahlool skriver:

  Alltså så mkt saker som hände i historien, ändå vill folk fortsätta hävda att allt var frid att alla var vänner att de älskade och älskar Ahlul Bayt.
  Sanningen är så klar, ändå ifrågasätts den?

 3. Rasul skriver:

  Walla så sant…

 4. Bahlool skriver:

  DU borde se den serien jag har föjlt ett 20 tal avsnitt av den i natt och den är rätt bra med mkt referenser om Ahlul Bayt. Jag själv tror inte på allt och är inte intresserad av allt men ändå..

 5. Rasul skriver:

  tack bror, jag kollar på nu… mycket intressant…


  http://www.hashemstudios-board.com./

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up