• Skrämmande film

  När Imam Hussein (a.s) hade mördats, fick folk reda på detta och enligt historiska källor, så började då människor springa till Kerbala. Några hade ångrat att de svek och återigen andra var människor som inte visste om dessa händelser så de ville komma för att stödja honom. Detta återspeglas idag av att miljoner springer en längre sträcka till Hussein. Se filmen och fråga er, varför är det ingen som rapporterar om det här?

  När wahabiterna ser detta, då får de hicka..detta är shiiterna. Hittades hos Jannan

2 Responsesso far.

 1. Jamal skriver:

  Helt Underbar video.

  Hoppas du kan lägga upp denna med
  http://www.youtube.com/watch?v=kA4mnNOCLWM

  Mvh

 2. Bahlool skriver:

  tack lägger den under samma inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up