• Demonstration mot terrorn i HBG 18-12-2010

  Jag vågade mig ut i kylan idag för att hänga på en demonstration på GA torget i Helsingborg. Såg fram emot att se muslimerna förenade med svenskarna för att visa sitt avsky för terrorn, tji fick jag.

  Jag såg ett stort antal irakier, ett litet antal libaneser och ett ännu mindre antal palestinier. 3-4 svenskar, som verkade jobba på kommunen nåt sånt liknande, thats it.

  En irakisk flagga vajade, och många svenska flaggor. På arabiska sa talaren, att vi tar avstånd från detta våld, denna terror. Vidare gav man eloge till detta land som tagit emot oss. En vän sa, det är förunderligt att söder, full med muslimer, inte kunde ge mera stöd. Vart var sunniterna undrade han, jag räknade dem till 4-5 st. Det är genant att palestinier vill ha stöd för sin kamp, men de inte visar sig här förutom några få. Det är genant att inte fler svenskar visar sin avsky för terrorn, men det är väl roligare att rösta på SD och gnälla sen över hemska muslimer?

  Såg några jag kände och vi kom i diskussion om moskén, och jag blev förvånad att de gör Tatbeer. En gjorde det hemma och den andre gjorde det i moskén. När jag tog upp de lärdas fatwas, så menade han att han följde en Ayatollah som tillät det. Sen mötte jag AA, han hade bytt från sunni till shia för ett år sedan och var en större fanatiker än jag..när han stack sa hans svåger, sho, har han hållit föredrag (svågern är sunni) jag dog av skratt även om det är Muharram..undrar om det är så jag låter när jag börjar diskutera ämnet?

  Åt lite, såg lite bekant folk, handlade och sen försökte jag gå uppför backen till min lägenhet..hemskt hemskt..

  Två filmer till fattas, då Youtube är långsamt med att ladda upp dem, här kommer i alla fall liten inblick om antalet som deltog. HD skrev om det här och där har de fel, det hölls ett tal på arabiska och på svenska.

  Del 2

  Söta ungar som har felstavad skylt

60 Responsesso far.

 1. Bahlool skriver:

  hehe bättre än vad habibi?

 2. Sam skriver:

  nä skojar.. dålig skäm.

 3. Sam skriver:

  än elnajfin, mn sa jag skojade

 4. Bahlool skriver:

  hehehe så du önskar att bahlool också skulle vara därifrån? jag känner mig hedrad 😉

 5. Sam skriver:

  fäst dig inte vid vad jag skriver, jag bara tänker o skriver. om du förstår…

 6. Sam skriver:

  kmr vart ifrån? najaf?

 7. Bahlool skriver:

  japp du önskar att jag är därifrån så att din hemstad blir coolare 😉

 8. Sam skriver:

  heheh nä fel, jag e na9ria.. d var d o tänkte att du alltid e ganska arrogant när du skriver, så tänkte att du antagligen e najafi, mn du var bagdadi.

 9. Sam skriver:

  hehe nä fel, jag e na9ria.. så d e d o tänkte att du alltid e ganska arrogant när du skriver så du e antagligen najafi, mn du var bagdadi

 10. Bahlool skriver:

  hahaha är jag arrogant? 😛 det stämmer faktiskt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up