• Bahrain beskjuter shiiter under Ashuraprocession

  Bahraini Police Brutally Opened Fire on Mourners of Imam Hussain (A.S).

  Bahrain, ett till övervägande shiitiskt land, har sen årtionden styrts av sunnitiska ledare. Dessa har goda relationer med USA och Bahrain hade den första basen för amerikanska trupper i mellanöstern.

  Sedan en längre tid har majoriteten, shiiterna, behandlats illa. Deras representanter fängslas, de får inte heller den representation de förtjänar i Bahrains riksdag, med tanke på deras stora antal och nu ser man att de blir beskjutna när de försöker minnas martyrernas mästare Imam Hussein (a.s).

  Överallt ser vi att shiiterna behandlas illa, särskilt under Ashura. Grunden finns i att under Ashura, då kokar blodet. Hussein, Ashura och Kerbala är exempel på vad man måste göra för att slåss för sin tro och sin rätt. Tre shiiter har sårats en av dem allvarligt i huvudet.

  Det här kommer efter att man torterat och fängslat dussintals shiitiska representanter.

3 Responsesso far.

 1. Bahlool skriver:

  Skrev förra veckan om detta 😉

 2. Ali skriver:

  ok har då missat det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up