• Terrorattacken i Stockholm – Vem ligger bakom?

  ”Kan släppa ut onda krafter” – DN.se.

  Jag ville vänta och se vad polisen eller SÄPO sade om saken lite senare, men kan inte hålla mig när jag ser en herr Abd al Haqq Kielan yttra sig. Jag har haft nöjet att ha sett Abd al Haqq Kielans uttalanden förr, för många år sen var runt 98/99, då jag var med i en mejlinglista som drevs av unga muslimer i Sverige.

  Då och då brann diskussionen om shiiterna upp och denne herre sade nåt i stil med, håll er borta från dem, de är inte muslimer, de har sin tro och vi har vår tro. Innan dess hade jag sett honom i media och jag hade sett upp till honom, då försvann allt det där. Kort efter blockerades jag från denna härliga lista, men jag måste fråga mig, vem ligger bakom det hat som dessa unga människor när?

  Jag är inte så pass kunnig, att jag själv kan tolka en Koran eller en religion så att jag godkänner en självmordsattack och hävdar att detta är heligt eller detta är rätt. Självmord är förbjudet och leder raka vägen till helvetet. Jag kan förstå den frustration unga människor känner mot amerikanerna, men en frustration mot Sverige? En frustration mot svenskarna?

  Det är på grund av vissa ”imamer”, vissa ”lärda” som dessa unga män och kvinnor får en felaktig bild av verkligheten. De får höra att shiiter är otrogna, som måste undvikas eller mördas. De får höra att det är svenska folkets fel att Lars Vilks är en bråkmakare, de får höra att det är medelsvenssons fel att det finns soldater på afghansk mark, där de tyvärr går USAs ärenden.

  Hade sådana som Kielan inte kallat folk för ickemuslimer, så hade shiiterna inte varit hotade och hade inte blivit mördade stup i kvarten i länder som Irak. Hade stater som Saudiarabien inte fått sprida sitt gift med stora pengagåvor till svenska muslimer, då hade vi inte haft sådana personer som vill skada oskyldiga för att straffa Lars Vilks. Dessa ”lärda” måste ta avstånd från den ideologi – wahabismen, som sprider dessa hatbudskap. De måste se till att folk förstår att man inte kan kalla muslimer för ickemuslimer och de måste se till att deras tal inte kan ifrågasättas eller feltolkas. Vi lever i ett land som gett oss mycket, och att tacka detta land med hat och bomber är genant och är under vår värdighet.

  När muslimerna flydde till Etiopien, så levde de där i fred, de spred inte gift och död, de skadade inte sina värdar. Otack är vänlighetens lön.

  Nu är det vi muslimer som kommer straffas, nu kommer vi ha fler som hatar oss, fler som kommer rösta för att SD ska få makt, fler som kommer frukta oss.

  Inte i mitt eller Islams namn.

46 Responsesso far.

 1. baqer alasadi skriver:

  Jag är mest rädd av att idioterna bombar den stora shia mosken i Stockholm under Ashura där ung 3000 pers sammlas.

 2. Bahlool skriver:

  mashallah så många??? jag borde ha gått dit..ni har väl säkerhet runt omkring eller?

 3. markus skriver:

  Precis vad koranen påbjuder, kriga mot de som inte tror eller tycker som er muslimer. När SÄPO har varnat för terrorism har det kallats för islamofobi. Sverige är tryggare utan muslimer

 4. Bahlool skriver:

  Oh markus du får gärna visa lite suror ur Koranen som påbjuder dessa saker..

 5. baqer alasadi skriver:

  jag bor inte i Stockholm
  men jag hörde att det var så många

 6. Bahlool skriver:

  aha vart bor du baqir?

 7. baqer alasadi skriver:

  linköping

 8. Bahlool skriver:

  ya hala 🙂

 9. Marie skriver:

  Vi det här laget är det många som vet vem som ligger bakom den här självmordsbombningen men det hade inte förvånat mig om det var du Bahlool för du är tillräckligt insnöad i din lilla hjärna.

  Det är bara skitsnack att islam är emot självmordsbombare när martyrer belönas genom att stora summor ges till anhöriga. Alla synder blir förlåtna för självmordsbombaren och i paradiset ska han få 72 vackra oskulder och han slipper lidandet av en grav.

  I en moské i Gbg uppmanades besökarna ge gåvor åt självmordsbombarnas efterlevande. I Malmö finns Al-Aqsa Spannmåls Stiftelse. De uppger sig samla in pengar till änkor och faderlösa i Mellanöstern men har förmodligen också samma syfte med sina insamlingar, även om det inte gått att bevisa ÄNNU. Det var bara några exempel…

  Man ska inte blanda ihop vanliga muslimer med fundamentalistiska muslimer och man ska vara MYCKET medveten om skillnaden. Men tyvärr växer gruppen muslimska fundamentalister även här i Sverige, som inte längre är det trygga land jag växte upp i.

 10. Marie skriver:

  Jan Kallberg som är en svensk-amerikansk jurist, statsvetare, författare och opinionsskribent bosatt i USA skrev de här förnuftiga orden.
  ”Om vi inte kan tala om extremism och terrorism öppet – utan tror oss kunna ignorera bort problemet då kommer folk att mista livet. En öppen diskussion om terrorism och reella verkliga åtgärder att minska riskerna kan rädda liv. Extrema rörelser har extrema mål – och är beredda att nyttja medel som är dödliga för att nå dit. Det gäller för statsledningen att ta detta på allvar – och agera därefter.”

 11. Bahlool skriver:

  Ja du har rätt Marie, jag begick en självmordsattack och sedan återuppstod jag och skrev ett inlägg här..Din intelligens är verkligen stor 😉
  Du har förtjänat priset veckans idiot. Grattis.

 12. Marie skriver:

  Vilket ljushuvud du är. Naturligtvis så VET jag att det inte är du men du är lika insnöad

 13. Marie skriver:

  Några av Abd al Haqq Kielans uttalanden….

  ”Det är tveksamt om kvinnor bör ha rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet”

  ”Om kvinnan vill besöka muslimska väninnor går det bra, men om mannen säger nej, så är det nej”

  ”Kvinnan ska sköta familjen på alla sätt utom när det gäller försörjningen. Den tar mannen hand om.”

  ”Äktenskapet inom islam är inte baserat på kärlek.”

  ”Kvinnan har inte rätt att ingå äktenskap på eget initiativ, det är pappan, brodern eller någon annan manlig anhörig som bestämmer vem hon ska gifta sig med, men kärleken kan ofta uppstå inom äktenskapet”

  ” Mannen är ute och sliter och släpar och det är kvinnan som sköter hemmet”

  Jag tror att du har många likheter med Abd al Haqq Kielan….Insnöad helt enkelt.

 14. Bahlool skriver:

  Jag är lika insnöad för att jag tar avstånd från personen ifråga? Än en gång, du är verkligen intelligent..suck..

 15. Bahlool skriver:

  Lol hälften av de sakerna håller jag inte med om..men visst..jag är insnöad och du är blåst, vad är din poäng?

 16. Anna Carlbro skriver:

  Jag tycker att ni muslimer ska undvika att angripa varandra. Det är shia hit och sunni dit. Oavsett vilken riktning ni tillhör är säkert majoriteten emot terrordåd.
  Försvara ert sätt att visa er tro och visa att den inte stödjer dessa fanatiker. Strider ni inbördes bekräftar ni bara uppfattningen att islam är en aggressiv och våldsam religion.

 17. Bahlool skriver:

  kan stämma Anna, men shiiter begår inga självmordsattacker. Sunniterna gör. Det grundar sig i att deras lärda inte har samma slags system som vi shiiter har och det leder till att du kan lära dig läsa och plötsligt utfärdar du fatwas.
  jag måste ta avstånd från dessa personer genom att förklara vad som ligger bakom.
  Om de religiösa instanserna hos sunniterna tog starkare avstånd från hatiska budskap mot shias, ahmadiyya, sufis, då hade vi inte haft självmordsattackerna i dagsläget.
  Pengar skickas från Saudiarabien till olika moskeer för att sprida hat, då händer sånt här.

 18. Marie skriver:

  Bahlool jag vet egentligen inte varför jag bemödar mig med att igen försöka diskutera med dig med tanke på dina tidigare märkliga åsikter. Den mildhet nu försöker påskina att du har känns bara patetisk i sammanhanget. Du har tydligt visat innan att du inte värderar demokrati och yttrandefrihet och det säger en hel del om dig

  Du påstår att självmord är förbjudet och leder raka vägen till helvetet och ändå uppmuntras martyrer av just muslimer. Det är nog ganska självklart att det kommer att finnas ett större hat nu och därför är det extra viktigt att ni muslimer verkligen agerar och visar att ni tar avstånd från ALL terrorism.

  Det finns INGET som rättfärdigar terrorattentaten i USA och du borde skämmas om du försvarar dem.

  Som jag har skrivit innan så tycker jag att det känns som om du skulle passa bättre i medeltiden istället för år 2010.

 19. Bahlool skriver:

  Bla bla bla..orkade inte läsa mera än första meningen..nu får du min tillåtelse att dra puss puss

 20. Marie skriver:

  Ja det kan jag förstå att du vill för visst är det obekvämt med människor som har en annan åsikt än vad du har. Den utmaningen klarar du uppenbarligen inte av. Känns inte det lite pinsamt?

 21. Bahlool skriver:

  många har en anann mening eller åsikt än den jag har..men inte många har en så dum åsikt och en så låg intelligens som du visar så uppenbart.

 22. Fredrik skriver:

  Jag håller helt med Marie och märker att Bahlool allteftersom diskussionen utvecklas får svårt att besvara kritiken. Och det är ju inte så konstigt om man ser till vad det är du ska försvara Bahlool. Muslimer och muslimska samhällen stannade i utvecklingen för över 2000 år sedan och det är i dag uppenbarligen för svårt för den muslimska befolkningen att leva sida vid sida med den civiliserade västerländska kulturen. Muslimer har en väldigt skrämmande syn på kvinnan och yttrandefrihet som inte går ihop med vårat samhälles värderingar. Personligen så skulle jag vilja frysa allt bistånd till muslimska länder och satsa det på oss själva då vi även på hemmaplan har en hel del att jobba med. Genom att ställa in utbetalningar så visar västvärlden att vi inte tollererar denna inställning och att vi vill se en förändring från den muslimska världen. På hemmaplan bör vi dessutom strypa annhöriginvandringen och sänka a-kassorna och ha fler språktester. I dagsläget berikar inte invandrarna det svenska samhället på något bra sätt och vi svenskar börjar bli trötta på att betala för personer som sedan rånar oss, våldtar svenska tjejer, mördar dem tjejer som vill vara med oss svenskar, bombar våra städer etc. etc. etc. Bahlool, jag vet att det jag nu har skrivit kan kritiseras på många olika sätt och att jag generaliserar och överdriver en massa, men faktum kvarstår att invandringen från den muslimska delen av världen inte bidrar till något positivt. Jag har alltid varit positivt inställd till invandring och invandrare och har fått utstå mycket kritik när jag försvarat dessa. Det är slut med det nu. tack vare islam.

 23. Bahlool skriver:

  Fredrik, jag jobbar och sliter och sen kommer en sån som dig och hävdar ur sig såna här dumheter..klart jag inte kan besvara dem 🙂 Skulle logik eller bevis ändra på din syn? Knappast. Jag tror inte heller att du varit positiv till vare sig islam eller invandrare, men om du säger det så.
  Civiliserade västerländska kulturen? Ja, de som mördas av din civilisation är tacksamma…

 24. Marie skriver:

  Bahlool man kan självklart i dra alla muslimer över en kam och jag tror säkert på att du jobbar och sliter precis som så många andra muslimer. Men just din insnöade syn passar inte in i ett modernt samhälle och när du försvarar den gör du bara att man blir ännu mera irriterad på dig.

  Ska du förresten ut och slå dig blodig för att fira ashura?

 25. hopp skriver:

  Fredrik det är bra att du vet om att det du säger inte stämmer och att du generaliserar det får ditt argument att förlora trovärdighet, argumentet att invandring från den muslimska världen inte har gynnat sverige på något sätt är en ren lögn. Det är beklagligt om du är så trångsynt och vill leva ensam med dina landsmän och inte vill veta av andra kulturer och seder, tänk dig ett sverige där det bara finns svenskar som gillar att dansa runt midsommarstången som för övrigt ska föreställa ett manligt könsorgan. Invandring berikar sverige med sin kultur förutom att de är minst lika kompetenta som vi svenskar. Anna du har inte förstått det rätt läs på innan du yttrar dig jag orkar inte förklara skillnaden mellan shia och sunni (salafi) det är en moralisk skillnad mellan de två trosinriktningar. OBS shia muslimer spränger sig inte i luften och dödar civila.

 26. Ali skriver:

  Va har du med hans insnöade syn att göra Marie? Han kan göra va han vill så länge han sköter sig och uppför sig som vanliga människor gör. Han betalar säkerligen mer skatt än va du gör, det har jag en känsla över. Du verkar vara en hatisk och okunnig mäniska tyvär. Man märker hur du har blivit hjärnmanipulerad. Om du vill veta något om islam, läs öppna en bok istället kom inte hit med en massa anklagelser som du egentligen inte vet ett skit om mer än vad dina vänner har säkert berättat för dig eller att du läst något på internet och så dömer du ut alla muslimer efter det. Du är ett skämt !!!!

 27. Anna Carlbro skriver:

  Jag vet att det är skillnad på shia och sunni. det jag ville få fram är att det inte är rätt tillfälle för muslimer att börja peka finger åt varandra, för jag tror faktiskt inte att de flesta sunni-muslimerna i Sverige heller ställer sig bakom bombdådet.

 28. Bahlool skriver:

  Nope gör de inte. Islam är emot sådana här handlingar, men den grogrund som finns för dessa dåd finns i det sunntiiska systemet där man kallar folk som inte delar ens tro eller värderingar för alla handa slags saker.
  Tittar man på Ammanbudskapet, så ser man att shias och Ahamdiyya räknas som del av islam, ändå kvarstår myter som sprids emot tex shiiterna. Samtidigt som denna bomb briserade i Sthlm, så sprängde en wahabi upp en massa stackare i Baghdad..

 29. Marie skriver:

  Ali, jag missade visst ditt svar. Syftet med att ha en kommentarsfunktion är väl för att man vill veta andras åsikter om det man skriver, tror inte du det? Eller är det möjligtvis en klubb för inbördes beundran? Om Bahlool betalar skatt eller inte bryr jag mig faktiskt inte om. Däremot bryr jag mig om de inskränkta åsikter han för fram på sin blogg. Eftersom han är så undanglidande så lyckas han undvika att blotta sina värsta sidor men de lyser tydligt igenom ändå.

  Jag har läst och kommenterat andra äldre inlägg och har på det sättet fått en större insikt än vad du tydligen har. Möjligtvis tillhör du väl samma kategori av insnöade åsikter, så ni båda kan ju ta varandra i hand och dunka varandras ryggar.

  Nu ska jag ta en störtdykning rätt ner i sängen för jag ska upp tidigt och jobba.

 30. Ali skriver:

  För det första Marie jag har läst dina tidigare kommentarer här på bloggen och jag vet vad du är för typ av människa, de e inte första gången jag läser dina kommentarer. Om du vill ha svar på dina frågor, kom då med en vettig fråga och inga anklagelser. Skriv inte vad andra har sagt eller skrivit för det skiter vi i totalt. Vi delar inte allas åsikter. Om en person spränger sig i luften betyder det inte att vi tycker att det är rätt. Anklaga inte alla muslimer för vad en annan muslim har utryckt, skrivit, sagt eller gjort. Om du vill ha svar på dina frågor varför läser du inte koranen då, där finns svaren till dina frågor. Ifall det är något du inte förstår så fråga bahlool han svarar dig mer än gärna men som sagt kom inte med anklagelser och uppför dig som en riktig människa. Respektera en relgion oavsett om det är islam, kristendomen, judendomen eller nått annat. Skaffa dig en bättre attityd när du skriver och ställ dina frågor normalt, du behöver inte skriva vad andra har sagt eller gjort för det skiter vi i, vi delar inte allas åsikter.

  ”Däremot bryr jag mig om de inskränkta åsikter han för fram på sin blogg. Eftersom han är så undanglidande så lyckas han undvika att blotta sina värsta sidor men de lyser tydligt igenom ändå.”
  Han bryr sig inte om vad du tycker. Om du tycker att hans åsikter är inskränkta läs inte dom eller besök inte hans blogg varför kommer du tillbaka hela tiden, känner du dig träffad eller. Han får skriva vad han vill passar det inte dig besök inte hans blogg och som sagt han bryr sig inte vad du tycker, tyck du vad du vill men uppför dig när du är här.

 31. Bahlool skriver:

  3aLUSH att du orkar läsa hennes kommentarer 😉 baba emkhabla el bnaya..

 32. Radu skriver:

  ”Det är tveksamt om kvinnor bör ha rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet”
  Fel, kvinnor kan visst ha socialt umgänge utanför hemmet, men har man familj så kommer den först.

  ”Om kvinnan vill besöka muslimska väninnor går det bra, men om mannen säger nej, så är det nej”
  Kielan är en idiot

  ”Kvinnan ska sköta familjen på alla sätt utom när det gäller försörjningen. Den tar mannen hand om.”
  Fel, fel, var inte khadija en affärskvinna?

  ”Äktenskapet inom islam är inte baserat på kärlek.”
  om man tycker om varandrar älskar man då inte varandra?

  ”Kvinnan har inte rätt att ingå äktenskap på eget initiativ, det är pappan, brodern eller någon annan manlig anhörig som bestämmer vem hon ska gifta sig med, men kärleken kan ofta uppstå inom äktenskapet”
  Marie skaffa kunskap, visst kan kvinnan ingå äktenskap på eget initiativ, men mannen måste frambrina en bröllopsgåva, köper inte män i europa och nordamerika en ring till sin gemål.

  ” Mannen är ute och sliter och släpar och det är kvinnan som sköter hemmet”
  lol, snälla marie du är insnöad.

  Jag tror att du har många likheter med Abd al Haqq Kielan….Insnöad helt enkelt.

 33. zulqarnain skriver:

  Först ville jag kommentera de första kommentarerna. Jag bor i stockholm och jag kan garantera er att det kommer mer än 3000 folk till Imam Ali mosken.
  De ber oss att inte stanna länge i mosken eftersom det står en massa folk ute i kylan och väntar på att några ska gå hem så att man kan gå dit själv, för mig tog det 25 minuter och få komma in i lokalen i den iranska delen där det var proppfullt med iranier.
  finns det en wahabi bombare till sp lär han slå till där eftersom enligt de så kommer de till paradiset om man dödar shia muslimer.

  Marie
  Har du någon koll alls på shia muslimer? slå sig blodig hmmmmm
  I iran får du böter om du slår dig blodig, Man får inte ens böra ”ALAM” eftersom det skadar en persons rygg därför är det förbjudet

 34. Thomas skriver:

  Välkomnade denna attack.
  Den var lyckad eftersom inga oskyldiga dog och endast två personer skadades lindrigt.
  Jag hoppas att det blir en väckarklocka för svenskarna då man aldrig tagit hoten på allvar
  och levt i någon slags drömvärld där allt ont inträffar någon annanstans.
  Den globala terrorismen existerar i allra högsta grad trots terroristkramande politikers lögner til det svenska folket.
  Nu har det hänt och den stora frågan är inte hur det kunde hända, utan var det kommer att ske nästa gång.

 35. Marie skriver:

  Intressanta åsikter ser jag…..När jag har gjort det jag måste här hemma så bara måste jag kommentera det här 🙂

 36. Mehdi skriver:

  Fred vare med er! (vilket förresten är den ISLAMISKA sättet att hälsa, Salamo alaikom!)

  Bara min hälsning borde ge lite förståelse om Islam. Alla islamofober som kommenterar här vill jag bara säga att bara för att din inkomst är ganska ok, jämfört med de ”efterblivna” muslimer i mellanöster, så betyder inte att din förståelse av saker och ting är verkligeht! Kom ihåg att Gandhi och Dalai Lama är inte rika personer, men ändå förstår/förstod mycket mer än vad ni gör! Och trotts att de inte hade utvecklade prylar, och red på åsnor kanske, så betyder det inte att de förstår mindre! Logik är logik, vare sig du är Marie som lever i 2010, eller Aristoteles som levde flera tusen års sen! Jag fattar mig inte på det svenska uppfattningen att allt som är gammalt är dåligt! Du måste förstå att den demokrati som du så mycket är förtjust i var ett förslag från filosofer som levde tusentals år sedan!!!

  Att du gå och super dig full på helger och slår dina knä och armbågar ordetnligt när du promenerar hem som Charlie Chaplin, och sedan efter ett tag spyr ut hela dina inälvor är ok… men om någon medveten slår sig på brösten för att han är så sorgfull för att han har förlorat en person som han verkligen älskade är INTE bra??? Du kan inte förvänta dig att alla ska integrera sig, dvs försvenska sig! Vissa kan inte vara som kylig som de flesta muslimer och inte sorga en person som denne älskade mycket!

  Anyways, jag behövde bara ge er vissa insyn på saker som ni kanske inte tänker på!

  To the point:
  Vad denne person gjorde i min kära sthlm, är ofattbart! Och jag, och alla Shi’a Muslimer tar avstånd från detta. Tyvär så kan Sunni muslimer inte riktigt ta avstånd från honom på riktigt! Om de gör det så gör de det eftersom det ett måsta för att kunna överleva media attackerna… Varför? – Jo, för att, som Bahlool förklarade, så är det ok, enligt sunni juristik, att ta kål på civila icke-muslimer som om deras land är i krig med ett muslimskt land… men detta, som sagt tidigare, är inte ok i shi’a juristik… vi har inte rätten att skada någon civil, oavsett religion! Imam Ali (Fred vare med honom) som är Shiiternas första Kalifa säger ”den näste människans relation till dig är antingen en likvärdig genom religionen eller genom skapelsen!”. Detta sagt innan mänskliga rättigheter över huvudtaget diskuterades någonstans i världen. Medans Sunniternas andra Kalifa (Omar) slår en kvinna och misshandlar henne bara för att hon sagt emot! (detta sägs i sunniternas historieböcker).

  Anyways,
  Muslimer är inte lika i vad de tror, de är lika i att de dyrkar samma Gud, och självklart följer samma profet och samma helig bok, trotts detta så översätter de den heliga koranen på ett fasansfullt fel sätt så att det gör mig ont i huvudet när jag hör, t.ex. Usama Bin Laden (Sunni) använda verser av den heliga Koran för att rättfärdiga sina fasansfulla terroristiska handlingar!

  Så, swedish people:
  2. Tro inte att era sätt att leva är den mest rätta, för att det är knappast så… och det finns SÅ mycket korruption i det svenska samhället så att det stinker… (wikileaks har visat en liten del av det till oss)

  1. Educate yourself… dvs dra inte alla muslimer över en kam!
  Förstå skillnaden och motsäg de som bjuder till orättvisa i samhället, såsom Abd al Haqq Kielan.

  Peace, fred, salam!

 37. Mehdi skriver:

  … jag ursäktar att mitt språk och grammatik är så dåligt, hade bara några få minuter att skriva detta, medan jag höll på med andra saker samtidigt…
  men hoppas you got my point!

  Salam

 38. zulqarnain skriver:

  Mehdi
  Jag är nästan 100% säker på att Sunni muslimer tar avstånd från detta också, i koranen framkommer det tydligt och klart att dödar du en en oskyldig så är det lika med att du har dödat mänskligheten.
  Dessa fasoner är endast accepterad bland sionister och wahabister. de är samma skit både två

 39. zulqarnain skriver:

  Jag måste bara få skratta åt Maries kommentarer, marie eller fredrik ni kan väl komma med fakta istället för eran påhittade kommentarer.
  Man kan ju inte besvara ett barns åsikter med en vuxen persons syn. Ni är inte insatta så var varje gång ni kommer med eran påstående ses detta som lögner när jag vet att ni inte ljuger eftersom ni har bara lyssnat på en annan person och inte har läst eller undersökt dessa påstående själv

 40. Marie skriver:

  Jag har inte haft möjlighet att svara på kommentarerna här men bättre sent än aldrig.
  Ni muslimer kan inte komma överens sinsemellan och VISSA AV ER föraktar icke muslimer som inte resonerar som ni.

  Jag har ingen religiös tro utan bara en enkel livsfilosofi som går ut på att jag bryr mig om andra, gör mitt bästa och tror på mig själv. Det är fullt tillräckligt för mig men betyder inte att jag ser ner på andra som har en tro. Det som stör mig är inskränkthet och när tron tar över fullständigt och styr livet in absurdum.

  De vänner jag har som kallar sig muslimer styrs inte av sin religion och det är förmodligen därför vi kan vara vänner.

  Det jag ser på bl a den här bloggen är en underkastelse till tron som gör mig irriterad. Tron på islam verkar vara det som överskuggar allt och då blir det bara konstigt och så fel i mina ögon.

  Jag läser mycket och har även koranen men ju mer jag vet ju mer illa berörd blir jag.

 41. Bahlool skriver:

  Läser mkt men förstår inget …

 42. Marie skriver:

  Problemet med dig är att du inte fixar det där med att bemöta kritik. Istället blir du bara förbannad och tar det som en personlig förolämpning. Vi har olika synvinklar och erfarenheter som präglar oss och jag har mött några människor som är helt styrda av sin tro och jag har sett vad det kan leda till. Dels har jag träffat några muslimer med mycket märkliga åsikter men jag har också mött människor från olika religiösa samfund och sekter. Bl a Jehovas vittne och de gör mig illa berörd.

  Hur ser du på sekter?

 43. Bahlool skriver:

  LOL Alla gör dig illa berörd 😉 läser inte ens vad du.skriver

 44. Marie skriver:

  Ha ha så typiskt svar ifrån dig, där du undviker att svara på det jag skriver och istället bara är nedlåtande. Det ser jag som en svaghet….du vill väl inte vara en mes som inte vågar bemöta mig?

 45. Bahlool skriver:

  Dina frågor är för svåra för min religiösa hjärna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up