13 Responsesso far.

 1. Marie skriver:

  Gör tankeexperimentet att vi snart även i Sverige har den här blodiga och barbariska blodsritualen. Människor som plågar sig själv blodiga med vassa knivar….

  Söker man på bilder om ashura på Google så håller man ju på att spy. Speciellt illa är det att se små barn med blodiga huvud där föräldrarna hjälper till att skära dem.

  Det finns en sådan våldsamhet som vi också kan se i så många andra sammanhang där muslimer är inblandade. Titta bara på vad som hände över hela världen när muhammed-bilderna och rondellhunden publicerades.

  De som på något sätt vågar kritisera islam riskerar att mördas. Titta bara på Theo van Gogh p g a filmen ”Submission” Andra som hotas till livet är Ayaan Hirsi Ali, Chahdortt Djavanns och Salman Rushdie.

  Efter karikatyrteckningarna så lät det så här på demonstrationen i London
  ”Frihet dra åt helvete”, ”Halshugg de som förolämpar islam”, ”Utrota de som förtalar islam”
  ”Var förberedd för den verkliga massakern” , ”Låt allah bomba dig”, Låt Usama Bin Laden bomba dig” och ”Vi älskar Usama”, ”Bomba Danmark”, ”Bomba Tyskland”, ”Bomba Frankrike” ”Bomba Spanien” osv . Islam en fredens religion…

 2. Bahlool skriver:

  Marie du tråkar verkligen ut mig..Alltså är du verkligen så här blåst i verkligheten eller du bara spammar för att du är anonym?

  Du får gärna googla på bilder över de offer för dina och dina västerländska vänners vapen och krig 😉
  Ta din medicin nu, du börjar yra blanda ihop en massa saker..suck

 3. Marie skriver:

  Kul att jag lyckas irritera dig, för visst är det en viss tillfredställelse att få den chansen. Du bjuder ju verkligen på det eftersom du är som du är.

  Jag kan inte låta bli att le när jag tänker på att du skrev hur du jobbar och sliter…
  Tittar man närmare på din blogg så skriver du flera nya blogginlägg varje dag och vad kan man då utläsa av det?

  Tja jag kan ju inte annat än tro att du faktiskt inte jobbar speciellt mycket och gör du det så undrar jag vilket liv du lever….Det med tanke på hur mycket tid du verkar tillbringa framför din dator för att övertyga oss andra att islam är bra. Ett tråkigt och mycket ensamt liv…men med de åsikterna du har så får du nog räkna med det

  Jag skulle inte skämmas för att skriva ut hela mitt namn men med tanke på alla märkliga åsikter du och VISSA andra muslimer har så är det nog bäst att vara lite anonym.
  Det finns ju så många exempel på folk som blir hotade och t o m mördade för att de har samma åsikter som jag.

 4. Bahlool skriver:

  Din låga intelligens irriterar mig, inte dina kassa argument 😉
  Du är mer än välkommen at tbesöka mig i helsingborg och jag kommer med glädje visa dig mina företag. Jag äger 2 fastigheter och 3 företag, då har man mycket att göra, men jag förstår att inte ens det går in i skallen på dig, du är blåst, du har bevisat det och nu bevisar du det igen med att hävda att jag ljuger..lol?
  Jag är knappast anonym men galningar som dig har hotat mig till livet förr, som sagt, är du i helsingborg så visar jag dig gärna runt, bara du inte vill slå ihjäl mig 🙁 ni psykfall har en tendens att inte gilla sanningen..
  Den som slösar bort tid på att mörda en sån som dig, måste själv dödas, det är idiotiskt att ta en stackares liv, som ditt ju är 😉

 5. Marie skriver:

  Det där snacket om vad du äger ger jag inte mycket för eftersom du inte verkar ha så mycket mellan öronen. Hela tiden så undviker du att svara konkret på det jag tar upp och jag kan inte se det annat än som en svaghet att du helt enkelt inte vågar ge dig in i en diskussion och argumentera. Vi hade nog varit som hund och katt tror jag…och jag har långa vassa klor 😉

 6. Bahlool skriver:

  inte konstigt jag inte svarar på vad du tar upp, det är dumt och jag läser inte dumma saker..för att diskutera saker, måste du ta upp nåt vettigt.
  vad jag äger spelar ingen roll heller det är du som ifrågasatte vad jag jobbar med och äger 😉 har inget behov av att skryta om sånt

 7. zulqarnain skriver:

  Marie
  finns du i verkligheten!
  Tyvärr är jag ingen dagis lärare annars skulle jag vilja hjälpa dig och svara på dina frågor.

 8. Radu skriver:

  Marie, använd dator of kolla upp Kristus martyrdom, hur många katoliker korsfäster sig eller försöker imitera kristi lidande, om du inte förstår vikten av Imam husseins martyrdom, googla yazid den 6 kalifen.

 9. Marie skriver:

  Jag tycker att det är precis lika idiotiskt att härma kristi lidande genom att plåga sig själv. Totalt hjärndött enligt min åsikt.

 10. Bahlool skriver:

  Du härmar ju din mamma som skaffade bastarder, vad är din poäng 😉

 11. shila skriver:

  hej marie!
  jag håller med dig. Alla religiösa personer verkar vara dumma.
  Bry dig inte om dem. De läser tyvärr inte vad du säger!
  lycka till

 12. Bahlool skriver:

  Wow..vilken intelligens..alla religiösa är dumma ocho det bygger du på vilka logiska resonemang?

 13. pernilla skriver:

  subhanallah… vilka människor, skaffa lite kunskap å kom tillbaka sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up