One Responseso far.

  1. Ali skriver:

    De är bäst att inte göra nått eller bry sig om dom för i slutändan är det vi som vinner ändå. Såna människor ska man bara ignorera, de e synd att deras hjärna inte kommer till någon nytta. Dom har aldrig sagt något vettigt, deras ord är bara tom luft. Dom påstår att sd kommer styra sverige haha. När dom har någon vettig politik att komma med mer än att anklaga muslimer för det ena och det andra så kommer svenska befolkningen att rösta på dom. 5% röstade på sd, en hel del invandrare så hur kommer det sig att svenska befolkningen vill ha sd i riksdan när nästan 2% eller 3% var invandrare som röstade på sd hahaha. Jag tror dom här invandrare som rösta på sd måste ha tagit fel röstkort, eftersom sossarnas valkort och sd’s va likadana nästan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up