• Saudiska wahabiter bränner plakat och hadither

  Ignorant Saudi Wahhabis Removed all Hussaini Banners from al-Qatif Streets.

  I dagarna minns shiiterna Profetens (saw) barnbarn Hussein (a.s). Samtidigt slår wahabiterna i Saudiarabien ner på all slags uppvisning av sorg. Något som den saudiska staten gjort i årtionden.

  Nu har wahabiterna gått runt i shiitiska städer i Saudiarabien och bränt plakat och fanor som visar folks sorg eller hadither över händelserna vid Kerbala.  Tänk er vilken mardröm för muslimerna om dessa terrorister skulle ta över fler länder? En shia dua lyder, du är min far och du är min mor oh Imam, så mycket betyder Hussein bin Ali och vi får inte ens gråta över honom.

  Må Allah förbanna alla fiender till Ahlul Bayt!!

One Responseso far.

 1. Ali skriver:

  Vilken dag det kommer vara när vi står bil akira och tittar dom i ögonen wallah jag tänker alltid på det. Va kommer dom säga den dagen la illaha illa allah så mycket ånger dom kommer ha att dom kommer önska att dom aldrig födes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up