7 Responsesso far.

 1. Matte skriver:

  Så du menar att det är Israels fel att de inte har fred med någon som vill utplåna Israel som inte erkänner Israel inom några gränser? Skulle man ställa kravet att palestinerna erkänner Israel skulle vi ha fred imorgon. Oavsett hur mycket världen vill skylla på bosättningarna så var det inte fred innan bostättningarna och det kommer inte bli det efter de försvunnit av den enkla anledningen att palestinerna inte vill ha fred. Den dagen världen och folk som du fattar det kanske vi får fred.

 2. Bahlool skriver:

  Inom några gränser? Titta på förslaget från 2002 då araberna erbjöd fred och erkännande av alla arabiska stater, bara de går till de av hela världen erkända gränserna från 1967.
  Det var inte fred förut för att du har ett folk som kom, mördade, skändade och fördrev..tror inte du skulle ha fred med dem heller..Vi får inte fred för att du och Israel bryter mot allt som har med medmänsklighet eller världens lagar att göra..

 3. b0b0 skriver:

  Bahlool jag antar att du inte sett denna video, om inte så kanske du kan kolla in den. Kanske får du åter se ljuset träda in i din mörka vrå av hat. Det är skillnad på att svälja skurkstatsforumet FN’s skenheliga populism och fakta.

 4. Bahlool skriver:

  vilken video? så när FN ger judarna en stat är de bra, annars är de skenheliga? Du vet vem som är den största skurkstaten och du vet även varför denna stat kommer undan med sitt skit 😉

 5. Mephisto skriver:

  Samtidigt som ”Iran har krävt en fullständig utredning av mordet på en iransk medborgare i den kanadensiska staden Ottawa, säger landets utrikesdepartementets talesman.”, så ”Irans regim utnyttjar den dödsdömda Sakineh Mohammadi Ashtiani för att attackera exiliranier, och anklagar omvärlden för att försöka underminera den islamiska republiken.” !!!!!

  Då kan Rabbiner förbjuder uthyrning och försäljning av mark till araber…

  Med tanke på att islam har ”kopierat” kristendomen och judendomen, så om vi visar vad ”profeten” Muhammed har skapat så blir det en proteststorm;
  http://www.youtube.com/watch?v=70iyaFNs_vI

 6. Bahlool skriver:

  Vad har islam med inlägget att göra?

 7. Ali skriver:

  Mephisto, jag vill veta var du fått detta ifrån att iran utnyttjar den dödsdömda Sakineh Mohammadi Ashtiani för att attackera exiliranier. Har du någon säker källa till detta eller kommer detta från din hjärna bara. För det andra, vad vet du om sakineh mer än det du läser i media. E du släkt med henne? Eller har du nån kontakt inom den iranska regimen? Jag kan säga dig att du vet inget om henne, varken om hon är mördare eller en medhjälpare eller oskyldig. Det Usa och media säger och skriver om är bara tom luft, det heter hjärnmanipulation. Vf bryr ni er så mycket om sakineh och inte om barnen och kvinnorna som dör i gaza dagligen. När gjorde media något för dom eller skrev en artikel om dom senast. Men sakineh måste ni göra uppror för, skydda henne och använda henne som verktyg mot islam. Jag har skrivit flera gånger till svensk media att skriva något om gaza eller göra en namninsamling, har aldrig fått något svar. Kära Mephisto både världen och din regering styrs av Usa och Israels politik, det såg vi i senaste wiki läckan.

  Pss öppna en bok om islam och läs använd inte andras hat eller åsikter emot islam till din fördel. Eller rättare sagt gå in på youtube och se dom här tusentals mäniskor som konverterar till islam va dom har att säga om islam eller varför dom har konverterat. Hör deras historia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up