• Wahabitiska prinsar i fester fyllda av alkohol, knark och kvinnor

  Wikileaks: Saudi princes engage in sex, drug parties.

  Medan wahabiterna förbjuder kvinnor att ens köra bil, så ränner de saudiska prinsarna, beskyddarna av de två heliga städerna, islams förkämpar, runt och har fester i stora lokaler, där droger, alkohol och lösaktiga kvinnor finns.

  Några år sedan skrevs en bok om hur de saudiska prinsarna betedde sig, författaren mördades och hela boksamlingen drogs in, ett fåtal exemplar klarade sig. Nu har det blivit värre, för nu ser miljoner hur dessa wahabiter, de som stödjer terrorismen i Irak och Afghanistan, beter sig.

  Medan de påtvingar sitt folk konstiga tolkningar av sunniislam, som förbjuder alkohol, kontakt mellan könen och respekt för kvinnorna, så går de runt, och anställer stora fester som bevittnas av deras amerikanska vänner.

  Några år sedan började en brand i en skola för flickor, den religiösa polisen, mutawatta, förbjöd flickorna från att komma ut, eftersom de inte hade tillräckligt med kläder på sig, flickorna dog i branden, vart är denna polis nu när det gäller de styrandes släktingar? Runt 10 000 prinsar lever gott på pengarna som inte kommer folket till dels. Saudierna är kända för att åka utomlands för att spela bort pengar, supa och ligga runt, nu gör de det på helig muslimsk mark också, hycklare av värsta sorten.

3 Responsesso far.

 1. Musa skriver:

  riktigt lågt folk

 2. Bahlool skriver:

  Kul att allt fler av de här rapporterna kommer ut om dem..

 3. Musa skriver:

  A verkligen. Något som vi redan visste men det är kul att det hamnar i rampljuset så att fler inser det,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up