• Shiiterna är värre än judarna

    En sunnitisk irakisk politiker tar upp en egyptisk wahabi, som åkallar Allah att göra sig av med judarna, efter några ögonblick blir hans hat värre, då angriper han shiiterna på ett värre och hemskare sätt. Jag kunde inte hålla mig för skratt. Han börjar gråta och åkallar Allah att ge shiiterna cancer, att förstöra shiiterna, att få bort dem från muslimernas länder. Så judarna är hemska, shiiterna är hemskare?

    Sen undrar folk varför vissa galningar spränger upp shiiter hela tiden?

    Samma psykfall angriper shiiterna än en gång, denna gång är visar han sin okunnighet på ett skrattretande sätt. Han menar att Jafaariya, Imamiiiya och Tolv Imams shiiterna är 3 skilda grupper, han förstår inte, att det är en och samma grupp. Om han har sådant hat för shiiterna att han utmålat sig till förkämpe för sunniterna, varför inte sätta sig in i sina motståndares namn, seder och bruk? Varför inte lära sig mera om sina fiender? Halvvägs in i andra filmen, så ser man hur galna wahabiter hävdar att alla shiiter tror på en och samma sak. Jag har ofta nämnt att vi i vår familj inte svär åt Aisha eller Sahabas, men att det finns sådana shiiter. Dessa galningar som hävdar att alla shiiter gör det, vet inte vad som är bak eller fram. Samtidigt visar man en shiitisk extremist, som svär åt Aisha och han själv erkänner att majoriteten av shiiterna inte håller med honom, inte delar hans värderingar eller åsikter. Så om en fanatiker som han säger så, varför inte lyssna på honom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up