• Vem ligger bakom terrorattackerna i Iran?

  Forskare offer för sprängdåd i Iran – DN.se.

  Gång på gång sker det sprängattentat mot moskéer och vetenskapsmän i Iran, frågan är vem tjänar på dem? Vem har medlen att lyckas med dessa attacker? Samma stater som säger sig bekämpa terrorn, inga namn nämnda (Israel och USA då alltså för er trögfattade) borde ligga bakom det här.

  Ju fler kärnfysiker man mördar, desto längre förhalar man Irans utveckling av kärnkraftens hemligheter. Hur kan det komma sig att ingen anklagar och dömer dessa staters representanter? I fallet med attacken 9/11, då hade man inte heller något erkännande, de som begick attackerna, var ju redan döda?  Varför har en stat rätten och förmånen att angripa, anklaga, hota, tortera, mörda och starta krig, och komma undan med det, medan en stat som Iran, inte ens får försvara sig?

  Saker man borde tänka på. Saker man borde analysera.

4 Responsesso far.

 1. marzieh skriver:

  Hej:
  Jag ska bara tacka dig för att du med dina ord visar hur politiken i hela världen är mot Iran och mot Irans utveckling. Att döda vetenskapsmän är det smutsigaste politiken som USA använder mot Iran. Och resten av världen är tysta som vanligt….

 2. Bahlool skriver:

  hej och tack för de fina orden marzieh

 3. zulqarnain skriver:

  Till och med Al jazira hade en artikel om detta där de ansåg att världen kör med dubbel moral när man håller tyst om Iran

 4. Bahlool skriver:

  jag tror att hela världen håller på att öppna upp sina ögon för det som sker i omvärlden, jag menar kolla på invånarna i västvärlden de säger de är del av de 99% som får betjäna 1%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up