• Över en miljon saknade irakier

    Rapporten

    Irak har ett äckligt rekord i världen, det land med flest saknade människor. Människor som rövats bort av Saddam, amerikanerna eller någon liten grupp som kämpade eller kämpar om makten i Irak.

    Rapporten innehåller statistik och lite information om det här. En miljon människor, vars föräldrar, syskon eller vänner saknar dem och inte vet vart de tagit vägen. En miljon livsöden som kanske aldrig blir berättade.

    Många har fängslats i hemliga fängelser, många har torterats och många har mördats utan att någon hittat kropparna. Dessa brott har inte enbart begåtts av Saddam, inte enbart av de invaderande amerikanerna, som avskyr Islam, inte enbart av sunniter, utan även av våra kära shiiter, de som ska föreställa Ahlul Bayts anhängare, de som borde stå på de svagas och förtrycktas sida. Må Allah ge oss tålamod att kämpa emot dessa orättvisor.

    Särskilt vi som säger oss vara anhängare av Ahlul Bayt, borde tänka på det här och vi borde nu tänka på Hussain, offret som dog hellre än att böja sig för förtryckaren, diktatorn, mördaren – Yazid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up