• Sionisterna skjuter nu mot skrotsamlare

  PressTV – Israel opens fire on more Gazans.

  Den judiska staten känner sig hotad av en massa företeelser, däribland barn och kvinnor som samlar skrot för att livnära sig.

  Nu har de än en gång, beskjutit dessa stackare och skadat dem med kulorna. Den judiska staten känner sig hotad av människor med arabiskt utseende. Den judiska staten lever enligt myten att hela världen hatar och avskyr judarna. Den judiska staten menar att antisemitismen styr omvärldens ogillande av Israel. De förstår inte att allt handlar om deras behandling av dessa stackare. Inte nog med att det finns ett embargo mot Gaza, de svältande och hungriga barnen har ingen annanstans att ta vägen än att samla en massa skrot för att kunna få leva lite mänskligare.

  Genant av oss, att vi tål se det här. Genant av oss, att vi inte protesterar högre. Genant av oss, att vi inte stödjer kampen mot denna fasciststat.

  Länge leve motståndet mot Israel!!

  Post Tagged with , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up