• Deewana

  Idag har jag bara tittat på en massa indiska filmer, Bollywood. Tittar nu på Deewana och såg en vacker skådespelare, när jag läser om henne, så ser jag att hon vid 19 års ålder, föll på ett konstigt sätt från en balkong, efter att ha konverterat till Islam och gift sig med sin stora kärlek.

  Divya was born on February 25, 1974 to Meeta and Om Prakash Bharti.

  Opting for acting, she quit college, & landed a role in ‘Bobbili Raja’ (Telegu) in 1990 at just 16 years of age. This movie became a hit, and was dubbed into Hindi and released as ‘Raampur Ka Raja’.

  Divya made her debut in Bollywood in 1992 ‘Dil Hi To Hai’, then in a musical romance ‘Dil Ka Kya Kasoor’, but it was the multi-starer ‘Vishwatma’ that really got her noticed. Thereafter she acted in 13 more movies amidst speculations that she would be the next Sridevi.

  Her personal life was not as well chartered as her tinsel one, for she fell in love with Sajid Nadiadwala, married him secretly as her parents strongly disapproved, changed her religion from Hindu to Islam, and her name to Sana.

  Her life tragically came to an end on April 5, 1993 when she fell from the balcony of her 5th floor flat in Yari Road, Versova.

  Two of her movies ‘Rang’ and ‘Shatranj’ were released after her passing, and were dedicated to her memory. Her film-maker husband has also dedicated several of his films to her name.


6 Responsesso far.

 1. MammaMarie skriver:

  Fy vilken otäck historia.

  Nu går det visst att få kommentera, igår försökte jag flera ggr klicka in på kommentarsfälten, här hos dig, men den bara laddade, och laddade i flera minuter. Sedan fick jag felmeddelanden. Du måste haft något fel på sidan igår, men du kanske fixat det redan… tänkte bara upplysa dig annars…

 2. Bahlool skriver:

  har också märkt att den är skitslö min blogg..

 3. Hussein al-Faham skriver:

  Tittar du på indiska filmer? Visste inte! Indiska filmer är jättevackra, speciellt Sharukhan!

 4. Bahlool skriver:

  nu har jag börjat lol

 5. H skriver:

  Ouhh, Hon som är så vacker & duktig! Sätt några filmer på henne.

 6. Bahlool skriver:

  gjorde bara några filmer, 6 st eller nåt sånt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up