• Grattis Iran!!

  Irans första kärnkraftverk startat – DN.se.

  Gratulerar Iran och det iranska folket, äntligen har man byggt ett fredligt kärnkraftverk. Med hjälp av detta verk kommer man kunna producera el till den växande befolkningen. Man kan tycka vad man vill om kärnkraft, men det är ändå en billig och rätt säker teknologi.

  I framtiden planerar Iran även att låta en människa flyga upp i rymden, deras teknologiska framsteg är ett under i sig. I Iran producerar man redan egna bilar, egna militärfordon och raketer, egna satelliter. Det är ett land som är i framkanten när det gäller nya teknologier.

2 Responsesso far.

 1. Rasul skriver:

  Alhamdu lillahi Rabbil Alamin!

  så glad jag blev! 🙂

 2. Rose skriver:

  Tummen upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up