Yttrandefrihet? Skämtar du??

17 comments

Litauisk Förintelseförnekare slutar – DN.se.

Haha, det är allt jag kan säga, HAHA!

En historiker i Litauen fick sluta sitt jobb, efter att sju länder, däribland Sverige, bemödade sig att beklaga sig över honom till den Litauiska staten.

Hade historikern förnekat Islam, talat illa om Profeten Muhammed, skrivit en bok som hånar muslimer, då hade samma länder skrikit ”Yttrandefrihet!!” Man hade sagt man kan inte blanda sig i folks åsikter och värderingar. Om du däremot ifrågasätter Judeutrotningen, då hamnar du i blåsväder. Varför?

Om en historiker finner bevis för en viss sak, eller kommer med rön som strider mot gängse bilden av vad som hände 70 år sedan, varför ska han då straffas på detta viset? Varför protesterar man? Hans åsikt, hans yttrandefrihet, hans personliga syn i frågan, vad har vi i Sverige med Judeutrotningen att göra?

Jag kan bara säga, Lars Vilks och Jyllandsposten, då var det knäpptyst, om ens det. Då var det frihet hit och demokrati dit, men oy vey om du ifrågasätter något som har med Israel (ministrar och ambassadörer som lämnar möten när Israel ifrågasätts) eller Judendomen att göra.

En människas åsikt och värderingar borde inte spela någon roll, särskilt när personen ifråga inte ifrågasätter judarnas status som människor eller den judiska tron – eller folket.

Haha, det är allt jag kan säga. HAHA! Jävla hyckleri.

“The most significant moral characteristic of a nation is its hypocrisy”by Reinhold Niebuhr

Liknande inlägg:

Related Posts

17 comments

 1. Tron på ”Förintelsen” är det sekulära, förfallande Västerlandets nya religion. Det är en falsk religion. Den visar sin falskhet bland annat i sin förföljelsemani, sitt tanketyranni. Om det vore så självklart, så lätt att bevisa, att tyskarna under andra världskriget dödade sex miljoner judar på Hitlers order och huvudsakligen i ”gaskamrar”, så skulle förintelsereligionens upprätthållare inte behöva tillgripa förföljelser, tvångslagar och andra kränkningar av självklara mänskliga rättigheter gentemot dem som bara uttrycker sunt tvivel på det riktiga i denna osunda masshysteri.
  Läs mera i min artikel ”Tron på ‘Förintelsen’ – en falsk religion” på Mohamed Omars blogg, http://alazerius.wordpress.com

 2. Lol..jag ber om ursäkt för att jag älskar att ligga med danskor..lätta skökor..

 3. Petrus

  Jag tror dig, du tydligen har nu framskridande stadium av syfilis av att ligga med danskor, svenskor, och alla andra kristna lätta skökor…, du kommer ju inte till paradiset där Allah lovar alla martyrer 70 oskulder!

 4. Du kan fråga din mamma om hon borde undersöka sig..har hon syfilis så har jag väl fått det..men ingen fara..jag kommer till paradiset av att föröka muslimerna bland white trash som dig ;)

 5. Petrus

  Min mor kommer från Medan (ID), det är du som är white trash!

 6. Vad är Medan?

 7. Petrus

  Du har nu framskridande stadium av syfilis – är du så dålig på geografikunskap?
  Medan är den största staden på Sumatra i Indonesien herr WHITE TRASH!

 8. Oh en av de aporna..trevligt ;) Säg mig, vem fan bryr sig om Sumatra lol..

 9. Petrus

  En av de muslimska ”aporna” som inte ger fan i Palestina konflikten… Herr WHITE sampah!

 10. Bra att du erkänner att du är en apa ;)

 11. Petrus

  babi sialan, Anda merasa tidak ada tanda-tanda penyakit di neraka!

 12. sorry inget barbarspråk här tack :PP sluta få mig att skratta hela tiden :( funny guy ;)

 13. Petrus

  Kryp tillbaks i din hundkoja.

 14. haha får din mamma plats där? :P

 15. Petrus

  inte med dig Christian anjing

 16. suck ;)

Leave a comment